Outlawif Опубліковано: 8 січня 2022 Опубліковано: 8 січня 2022 Так возьми багаж, йопт! ) Возьми небольшой чемоданчик, сложи туда запасные трусы, носки, аптечку с мутагеном и разным хламом для солидности, да сдай в багаж. Положи туда маникюрный наборчик, скотч и зажигалку - все что нельзя нести в салон, но можно перевозить.
JOCKER Опубліковано: 8 січня 2022 Опубліковано: 8 січня 2022 Я без багажа Плавки, шорты и майка) ну, так а химка с собой накой..?? совсем не понимаю поставил пол грамма энки, и вперед
Ork Yason Опубліковано: 8 січня 2022 Опубліковано: 8 січня 2022 Я улетаю почти на 2 недели Не хочу провал такой
marinacopy Опубліковано: 8 січня 2022 Опубліковано: 8 січня 2022 Орк, мож бахни какой-то эфир подлиннее? типа ундеканоат и тд чего нить.
Ork Yason Опубліковано: 8 січня 2022 Опубліковано: 8 січня 2022 Та можно и энантатом обдолбаться Но хочется найти решение на будущее
OlegRO Опубліковано: 8 січня 2022 Опубліковано: 8 січня 2022 решение провозить контрабанду через границу ищут многие и давно идеально - в себе или в мексиканке
XXR XXX Опубліковано: 9 січня 2022 Опубліковано: 9 січня 2022 Я улетаю почти на 2 недели Не хочу провал такой Я брав з собою
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз