Outlawif Опубліковано: 31 січня 2023 Опубліковано: 31 січня 2023 мало Тю блин, ты чего, скобочку не рассмотрел? )
OlegRO Опубліковано: 31 січня 2023 Опубліковано: 31 січня 2023 я тупой кочка, мне минимум две скобочки ставь
Главмех Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 Можно, но со скрипом. С другой стороны, для гзт еще менее понятно зачем врач. Ставь себе кубик теста в 10 дней и все гзт. ОАК на шару в поликлинике. Возможность официально с бомажкой везти тесто через границу... вроде все...
Outlawif Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 А что у нас на шару можно получить? Навряд ли аптечный небидо будут раздавать, а омка для гзт не так хорошо, как подвальная энка. Через границу то да.
Akvell Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 хз как ты искал, это простейшая процедура, которую делают многие врачи андрологи если прям пальцем ткнуть, вот андролог, он хоть и белорус, но против войны можно списаться и договориться за ведение OlegRO, адмініструвати курси найпростіша процедура? чому ж тоді не бачу особо толкових лікарів в Україні? Що треба аж до білорусів звертатится.
OlegRO Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 курсы или анализы на курсах? врачей нет которые курсы пропишут для кочки для этого нужны другие люди
Akvell Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 одного "врача на анализы" мало там нужен чел который пропишет курсы с учетом всего, анализы с учетом всего, поддержку с учетом всего таких врачей нет ролики Дениса Гусева всё это показали, а он менс-физик лишь там нужно три минимум специалиста OlegRO, згоден, але мені більше цікавить не спортивна сторона, а здоров'я. Умовно, сиджу собі на курсі, здаю раз на місяц аналізи... через якійсь час лікар каже, так, тут і тут робимо то і то, умовний трен міняємо на мастерон, тут в тебе цей показник завищен/занижен - роби то і то або сходи ось до такого фахівця - хай він додатково обслідує/проконсультує... і все це розуміючи що я на курсі. бо я в пару платних клінік сувався з аналізами, казав що курс такий-то, то лікари відмовлялися вести. тобто, або кидай "оту всю вашу качковську фігню" і ми намагаємося привести аналізи до ладу, або шукай іншого.
OlegRO Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 умовний трен міняємо на мастерон, этого тебе врач не скажет, это не человеческие препараты, он про них ничего не знает у тебя ситуация сложная для реализации, вряд ли я подскажу еще что-то действенное
bartid93 Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 Можу дати контакти лікаря, який може офіційно виставити діагноз та дати рецепт. Але вже після закінчення війни І там є нюанси Для початку буде рецепт на андрогель, і десь через рік постійного ведення - омку і т.д. Можна і з першого візиту виписати омку, але тільки при відсутності тестикул, або офіційному трансгендерному переході)
Akvell Опубліковано: 1 лютого 2023 Опубліковано: 1 лютого 2023 Можна і з першого візиту виписати омку, але тільки при відсутності тестикул, або офіційному трансгендерному переході) bartid93, воу воу, я "всього-навсього" курсю ) этого тебе врач не скажет, это не человеческие препараты, он про них ничего не знает у тебя ситуация сложная для реализации, вряд ли я подскажу еще что-то действенное OlegRO, добре, а якщо без цієї опції? просто адміністрування аналізів на курсі? тобто розуміння які показники є "нормальними" на курсі, які - ні.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз