Перейти до публікації

Чат химиков

Valery

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
мало
Тю блин, ты чего, скобочку не рассмотрел? )

• Відповіді 23,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1923

• andreyyy

1238

• XXR XXX

797

• wolf

697

Опубліковано:

я тупой кочка, мне минимум две скобочки ставь

Опубліковано:
Можно, но со скрипом. С другой стороны, для гзт еще менее понятно зачем врач. Ставь себе кубик теста в 10 дней и все гзт.

ОАК на шару в поликлинике.

Возможность официально с бомажкой везти тесто через границу...

вроде все...

Опубліковано:

А что у нас на шару можно получить? Навряд ли аптечный небидо будут раздавать, а омка для гзт не так хорошо, как подвальная энка.

Через границу то да.

Опубліковано:
хз как ты искал, это простейшая процедура, которую делают многие врачи андрологи

если прям пальцем ткнуть, вот андролог, он хоть и белорус, но против войны

можно списаться и договориться за ведение

OlegRO,

адмініструвати курси найпростіша процедура? чому ж тоді не бачу особо толкових лікарів в Україні? Що треба аж до білорусів звертатится.

Опубліковано:

курсы или анализы на курсах? врачей нет которые курсы пропишут для кочки

для этого нужны другие люди

Опубліковано:
одного "врача на анализы" мало

там нужен чел который пропишет курсы с учетом всего, анализы с учетом всего, поддержку с учетом всего

таких врачей нет

ролики Дениса Гусева всё это показали, а он менс-физик лишь

там нужно три минимум специалиста

OlegRO,

згоден, але мені більше цікавить не спортивна сторона, а здоров'я.

Умовно, сиджу собі на курсі, здаю раз на місяц аналізи... через якійсь час лікар каже, так, тут і тут робимо то і то, умовний трен міняємо на мастерон, тут в тебе цей показник завищен/занижен - роби то і то або сходи ось до такого фахівця - хай він додатково обслідує/проконсультує... і все це розуміючи що я на курсі.

бо я в пару платних клінік сувався з аналізами, казав що курс такий-то, то лікари відмовлялися вести. тобто, або кидай "оту всю вашу качковську фігню" і ми намагаємося привести аналізи до ладу, або шукай іншого.

Опубліковано:
умовний трен міняємо на мастерон,
этого тебе врач не скажет, это не человеческие препараты, он про них ничего не знает

у тебя ситуация сложная для реализации, вряд ли я подскажу еще что-то действенное

Опубліковано:

Можу дати контакти лікаря, який може офіційно виставити діагноз та дати рецепт. Але вже після закінчення війни

І там є нюанси

Для початку буде рецепт на андрогель, і десь через рік постійного ведення - омку і т.д.

Можна і з першого візиту виписати омку, але тільки при відсутності тестикул, або офіційному трансгендерному переході)

Опубліковано:
Можна і з першого візиту виписати омку, але тільки при відсутності тестикул, або офіційному трансгендерному переході)
bartid93,

воу воу, я "всього-навсього" курсю )

этого тебе врач не скажет, это не человеческие препараты, он про них ничего не знает

у тебя ситуация сложная для реализации, вряд ли я подскажу еще что-то действенное

OlegRO,

добре, а якщо без цієї опції? просто адміністрування аналізів на курсі? тобто розуміння які показники є "нормальними" на курсі, які - ні.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...