XXR XXX Опубліковано: 6 лютого 2023 Опубліковано: 6 лютого 2023 Никому не верь))))бля,скоро сам начну варить дома). Кстати популярная тема за бугром. ГР варити?)
marinacopy Опубліковано: 6 лютого 2023 Опубліковано: 6 лютого 2023 ))) идея норм с гр, абы компот хороший сварился)))))))
Andreo-dok Опубліковано: 6 лютого 2023 Опубліковано: 6 лютого 2023 ГР варити?) Це флуд з іншої теми про Енку Балкан.
kochka-1994 Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Доброго дня. Чи немає у когось даних по приблизних дозуваннях гарбузової олії як блокатору надмірного ДГТ на курсі?
$l@ventiy Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Огоспаде... Где вы только такого начитались?)))
OlegRO Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 есть только по экстракту карликовой пальмы, надо? ))
alex-ramm Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Треба виробникам одразу ефіри тестостерона на олії гарбузового насіння розводити, і на коробочках писати, що блокує ДГТ - дабл профіт!
Outlawif Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 блокує ДГТ - дабл профіт Тока непонятно в чем именно профит, ибо ради дгт и колется этот тест в основном, убрать дгт (или заблокировать) и курс насмарку. Ну если без других анаболегов. Если не надо дгт, то можно колоть какую-нибудь приму соло. Очень я хотел бы посмотреть шо с такого курса можно набрать, кроме висяка на полшестого ))
alex-ramm Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Я впевнений, що в такого масла все одно була б своя аудиторія.
kochka-1994 Опубліковано: 3 березня 2023 Опубліковано: 3 березня 2023 Тока непонятно в чем именно профит, ибо ради дгт и колется этот тест в основном, убрать дгт (или заблокировать) и курс насмарку. Ну если без других анаболегов. Если не надо дгт, то можно колоть какую-нибудь приму соло. Очень я хотел бы посмотреть шо с такого курса можно набрать, кроме висяка на полшестого )) Так мова і йде про ті дози, які б не давили ДГТ в нуль.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз