grek0808 Опубліковано: 17 березня 2023 Опубліковано: 17 березня 2023 Більше нічого. Взагалі. Faust, Тут ще такий момент, що підтримувати м'язи можна і на 250 теста соло, а ось набирав свою м'язеву массу я думаю ти на компоті з відчутно більшою дозою та комбінацією препаратів
Faust Опубліковано: 17 березня 2023 Опубліковано: 17 березня 2023 Питання ж було хто скільки ставить ЗАРАЗ, а не на курсі Ясна річ, що в різні моменти життя й дозування були різними
Akvell Опубліковано: 27 березня 2023 Опубліковано: 27 березня 2023 була вже дискусія але, боюся, не знайду вже. є ЖЖ зі термінами придатності 09/22 та 11/22. робочі? чи викинути?
Akvell Опубліковано: 27 березня 2023 Опубліковано: 27 березня 2023 но будет больно))))))) OlegRO, густішає?
Faust Опубліковано: 27 березня 2023 Опубліковано: 27 березня 2023 Да как отреагирует твой организм никто не скажет, пока сам не попробуешь Но то, что фарма не испорченная (если правильно хранилась) и не скисла - это факт
VUBlack Опубліковано: 27 березня 2023 Опубліковано: 27 березня 2023 густішає Akvell, просто жж багато кому болить)), там правда різні партії були, одні болючі, інші ні. Коротше, якшо ти його колов і не боліло - коли далі, нічого там з фармою не сталося
Akvell Опубліковано: 27 березня 2023 Опубліковано: 27 березня 2023 просто жж багато кому болить)), там правда різні партії були, одні болючі, інші ні. Коротше, якшо ти його колов і не боліло - коли далі, нічого там з фармою не сталося VUBlack, це факт ( сидів на жж на ампулах - все було чудово. потім чомусь були в продажі тільки віали - від них жопа боліла тому перейшов на магнус. а зараз дивлюся на цю деку і згадую як мене від неї перло чудово... от і вирішив спробувати ще раз.
Blade Опубліковано: 28 березня 2023 Опубліковано: 28 березня 2023 То я буду брать проверенное и рабочее . Можно поинтересоваться, какой в таком случае твой топ брэндов?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз