grek0808 Опубликовано 17 марта, 2023 Опубликовано 17 марта, 2023 Більше нічого. Взагалі. Faust, Тут ще такий момент, що підтримувати м'язи можна і на 250 теста соло, а ось набирав свою м'язеву массу я думаю ти на компоті з відчутно більшою дозою та комбінацією препаратів
Terror Опубликовано 17 марта, 2023 Опубликовано 17 марта, 2023 Питання ж було хто скільки ставить ЗАРАЗ, а не на курсі Ясна річ, що в різні моменти життя й дозування були різними
Akvell Опубликовано 27 марта, 2023 Опубликовано 27 марта, 2023 була вже дискусія але, боюся, не знайду вже. є ЖЖ зі термінами придатності 09/22 та 11/22. робочі? чи викинути?
Akvell Опубликовано 27 марта, 2023 Опубликовано 27 марта, 2023 но будет больно))))))) OlegRO, густішає?
Terror Опубликовано 27 марта, 2023 Опубликовано 27 марта, 2023 Да как отреагирует твой организм никто не скажет, пока сам не попробуешь Но то, что фарма не испорченная (если правильно хранилась) и не скисла - это факт
VUBlack Опубликовано 27 марта, 2023 Опубликовано 27 марта, 2023 густішає Akvell, просто жж багато кому болить)), там правда різні партії були, одні болючі, інші ні. Коротше, якшо ти його колов і не боліло - коли далі, нічого там з фармою не сталося
Akvell Опубликовано 27 марта, 2023 Опубликовано 27 марта, 2023 просто жж багато кому болить)), там правда різні партії були, одні болючі, інші ні. Коротше, якшо ти його колов і не боліло - коли далі, нічого там з фармою не сталося VUBlack, це факт ( сидів на жж на ампулах - все було чудово. потім чомусь були в продажі тільки віали - від них жопа боліла тому перейшов на магнус. а зараз дивлюся на цю деку і згадую як мене від неї перло чудово... от і вирішив спробувати ще раз.
Blade Опубликовано 28 марта, 2023 Опубликовано 28 марта, 2023 То я буду брать проверенное и рабочее . Можно поинтересоваться, какой в таком случае твой топ брэндов?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти