TonyE Опубліковано: 27 січня 2024 Опубліковано: 27 січня 2024 Может потому что насамом деле это связка энка-энка?
SuperStar Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 Вітаю. Та трошки натрапив на цікаву інфу. Про підроблений омнадрен. Чи це є правда, не знаю.
SuperStar Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 Хоча, виникає ідея, що до впровадження нового міксу 25 пропа+100 енкі в ампулі. Саме те що потрібно для ЗГТ.
SuperStar Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 Чому? Я висловлюю лише свою думку. На форумі про ЗГТ вже досить багато обговорень. Про дози те саме. Розумію, що інші скажуть у чому проблема, міксуй з діжочок проп та енку. Все ж я помітив, за відгуками також, що останні дози для інжектів з флаконів частіше за все викликають місцеві ускладнення. Хоча там і є бензиновий спирт для знезараження, але все ж таки якісь мікрочасточки після декількох заборів все ж таки потрапляють, та стерильність та апірогенність вже не та. На мій погляд, все ж доцільніше ампульований варіант. Але це лише моя думка. Якщо не згодні, кажіть будь ласка, буду лише вдячний.
OlegRO Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 скажуть у чому проблема, міксуй з діжочок проп та енку. зачем ЭТО миксовать на ГЗТ, если цель ГЗТ - ровный фон и редкие инжекты зачем там проп хз
SuperStar Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 Якщо не помиляюсь, то у енкі максимальна концентрація в крові буде на середину другої доби, а проп вже почне працювати з першої доби.
OlegRO Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 середину другої доби а зачем ждать нулевой концентрации энки в крови, когда можно рассчитать по анализам на какой день ставить вторую и следующие дозы энки с учетом "середини другої доби" тупо на день раньше ставить и не нужно никаких пропов
SuperStar Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 Про нульову я не думав навіть, про нижні референси. Ти правий. Резонно. Повністю згоден. Щось я намудрував.
Faust Опубліковано: 28 січня 2024 Опубліковано: 28 січня 2024 Сцуко, что ж так поясница забиваться стала, от связки энка+ болд? Углеводов может стал больше употреблять? Попробуй их немного снизить
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз