VUBlack Опубліковано: 15 травня 2024 Опубліковано: 15 травня 2024 такие только у инсулинок с несъемной иглой Jus, со сьемной тоже такие есть, у меня такие с двумя иглами
Голодный котег Опубліковано: 15 травня 2024 Опубліковано: 15 травня 2024 В чому шукати проблему? arnold, упавший эстрадиол как вариант... особенно если употребляешь ингибиторы, обзтельно проверь.
Jus Опубліковано: 15 травня 2024 Опубліковано: 15 травня 2024 со сьемной тоже такие есть а, точно... внимательнее глянул - да ) но у более крупных шприцев такого не встречал
MAKdak Опубліковано: 11 липня 2024 Опубліковано: 11 липня 2024 Привіт, мужики! Така справа, чи можна із собою у Великобританію провезти тест і шприци?Хз, чи там їх продають в аптеці. Хтось мав з таким справу? Поїздка не коротка і не назавжди)))) П.с. Спочатку буде Польща, потім вже Великобрит
Orvex Опубліковано: 11 липня 2024 Опубліковано: 11 липня 2024 Великобрит Там в аптеке тебе так просто и без рецепта точно не продадут. Везут обычно без проблем,но в багаже.В ручной клади я б не рисковал. Шприцы я бы не вез,с этим добром там по месту думаю можно будет уже разобраться.
MAKdak Опубліковано: 11 липня 2024 Опубліковано: 11 липня 2024 Там в аптеке тебе так просто и без рецепта точно не продадут. Везут обычно без проблем,но в багаже.В ручной клади я б не рисковал. Шприцы я бы не вез,с этим добром там по месту думаю можно будет уже разобраться. Благодарю
Ork Yason Опубліковано: 12 липня 2024 Опубліковано: 12 липня 2024 в ручной клади ничего острого быть не должно! все заберут если совсем стремаешься - набери всяких таблеток, витаминок, в перемешку с банкой, в которую слей всю свою дозу этикетку сорви это можно вести в ручной клади если есть багаж засунь туда - там точно оно никому и нах не сдасться
MAKdak Опубліковано: 14 липня 2024 Опубліковано: 14 липня 2024 Я напевно знайшов вихід, щоб нічого з собою не провозити і не мати проблем. Тест У 4 куба, повинно на два місяці вистачити. В аптеці ціни космос, спробую самовари.
Голодный котег Опубліковано: 14 липня 2024 Опубліковано: 14 липня 2024 вспомнил что в машине лежит пару пачек теста. как он к жаре? не протухнет?
Faust Опубліковано: 14 липня 2024 Опубліковано: 14 липня 2024 как он к жаре? Если масло многие для лучшей переносимости греют в микроволновке, то как ты думаешь он к жаре +35 отнесется? )) Конечно норм всё будет
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз