Олимп Опубліковано: 23 березня Опубліковано: 23 березня А сколько там ожидалось увидите ? И какие референсные пределы ?
061061 Опубліковано: 24 березня Опубліковано: 24 березня Добрый вечер,ну хотяб 35) :to_pick_ones_nose_eat:
Steaner Опубліковано: 10 квітня Опубліковано: 10 квітня Здравствуйте, кто нибудь поделитесь пожалуйста в личку контактом , кто может отправить в Европу ? Нашел несколько интернет магазинов, утверждают что отправляют но что то я сомневаюсь:) Спасибо огромное заранее всем откликнувшимся!
Yurii82 Опубліковано: 24 травня Опубліковано: 24 травня Всем привет! Поделитесь, из реально юзавших, каково качество продуктов от Pharma Guru Pharmaceutical Group. Спасибо
Kataphan Опубліковано: 24 травня Опубліковано: 24 травня Мій відгук у профільній темі: https://ironflex.com.ua/phorum/k-nam-zashla...dpost/p/1219615
York81 Опубліковано: 24 травня Опубліковано: 24 травня Всем привет! Поделитесь, из реально юзавших, каково качество продуктов от Pharma Guru Pharmaceutical Group. Спасибо Вже як три місяці на їхній продукції, нарікань нема, мене все влаштовує, масла неболючі, ефективність на нормальному рівні!
testocrow Опубліковано: 26 травня Опубліковано: 26 травня Посоветуйте кого-то из местных, у кого можно было бы приобрести препараты от Pharma Guru
Faust Опубліковано: 26 травня Опубліковано: 26 травня На форуме есть тема по Pharma Guru, и там есть ее представитель Обратись к нему напряму, а он тебе уже подскажет где что и как 1
Gres911 Опубліковано: 4 серпня Опубліковано: 4 серпня Всім привіт. Хтось знає практику застосування гормону росту жінками для як зараз модно казати "анти ейджу"?
Mak7.od Опубліковано: 4 серпня Опубліковано: 4 серпня Привет всем. Подскажите пожалуйста можно ли на курсе (250тест, 200 болд, 200 мастерон) принемать дипроспан (кортикостироид ) или прекращать курс ? Без дипроспана никак , аллергия на пыльцу .
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз