sergu88 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Значит у меня икры неправильные ) у меня тоже икры не забиваются в отличии от всего остального. спина, плечи жесть, даже мышцы больших пальцев на руках когда 10ток яиц чистишь))))
Аристарх Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Вот у меня точно не правильные икры-боль идёт не и икрах,а спереди,чуть выше ступни и так сильно,что реально боль становиться такой сильной,что идти просто не возможно.
Faust Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Вот у меня точно не правильные икры-боль идёт не и икрах,а спереди,чуть выше ступни и так сильно,что реально боль становиться такой сильной,что идти просто не возможно. оо... у меня так же само. забивается не голень, а те мышцы которые спереди ноги. по ощущениям - там где передняя большеберцовая мышца
Аристарх Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Вот,вот!!!И при том,что сразу на обеих ногах сразу и при остановке боль далеко не сразу проходит.
Redixin Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 да у всех такое , чо тут необычного то ? всё норм , у меня тоже так если чо ...
Аристарх Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 да у всех такое , чо тут необычного то ? всё норм , у меня тоже так если чо ... Да разговор не о необычности,а как бы с этим бороться.А то нужно было нормативы по бегу сдавать,а я ходить нормально не мог,не то что бегать трёшку.
Манюня Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Напрашивается совет не курсить тестом и метаном)))
Osindi Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 я думаю ми говоримо про різні чуть речі ))) або може я щось не догоняю )) я ввожу 50 мг пропа в жопу мій організм виробляє в день 10 мг. тестостерону значить я ввожу в 5 раз більше від природнього мого рівня от якось так Не так жеж просто все. Є загальний тестостерон і вілний, не звязаний. На скільки я розумію, то нас цікавить тільки вільний тестостерон, тому що тільки він і може проявляти свої біохімічні властивості. А тепер дивись (чисто для прикладу числа): Організм в тебе виробляє 10 мг тестостерону. Звязується 8. Вільного тестостерону 10-8 =2 Ти вводиш 50 мг тестотерону. Загалом в тебе 10 + 50 = 60 мг. Звяується все ті ж 8 (хоча думаю що трохи більше вже). Вільного: 60 - 8 = 52. От так і получаються значення в десятки разів більші: 52/2 = 26. Тобто вільного в 26 разів більше. Чесно скажу, гуглити було ліньки, протос пробував логічно подумати. Може й все повністю неправильно )
makzronin Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Не так жеж просто все. Є загальний тестостерон і вілний, не звязаний. На скільки я розумію, то нас цікавить тільки вільний тестостерон, тому що тільки він і може проявляти свої біохімічні властивості. А тепер дивись (чисто для прикладу числа): Організм в тебе виробляє 10 мг тестостерону. Звязується 8. Вільного тестостерону 10-8 =2 Ти вводиш 50 мг тестотерону. Загалом в тебе 10 + 50 = 60 мг. Звяується все ті ж 8 (хоча думаю що трохи більше вже). Вільного: 60 - 8 = 52. От так і получаються значення в десятки разів більші: 52/2 = 26. Тобто вільного в 26 разів більше. Чесно скажу, гуглити було ліньки, протос пробував логічно подумати. Може й все повністю неправильно ) Ну не все так просто.) С ростом уровня свободного теста растет его ароматизация и повышается выработка гспг.) Соответственно связанного теста становится больше, а свободного - меньше, плюс ароматаза помогает убирать все излишки. В общем, совсем забыли про гомеостаз организма.)
Аристарх Опубліковано: 21 жовтня 2013 Опубліковано: 21 жовтня 2013 Напрашивается совет не курсить тестом и метаном))) Нет,это не вариант))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз