stalker Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 В принципе насрать)) Пока есть омна Да и вообще химия зло )))
david Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 стопицот-)) от вредных анаболигов только цироз печени и рак яичег-))
stalker Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 И фармак тесто) Аминь Пс а то все химия химия , а потом анализы плохие печень отваливается, гино лезет , всех заливает , ничего не ростет , постоянный стояк, прыщи , Суставы скрипят , абцесы, жопа болит ,газы, защемления разные Короче химия и спорт зло - то ли дело кокаин )
Skodnik Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 Ну для меня самое трудное это вмазаться, скоро должен курс инжктный начаться, и я должен сам себе два куба ставить в неделю, Одни одни нервы;)
XXR XXX Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 Ну для меня самое трудное это вмазаться, скоро должен курс инжктный начаться, и я должен сам себе два куба ставить в неделю, Одни одни нервы;) два куба это серьезно
Папандопуло Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 Для меня да) Тебе пшик)))) неудобно самому вмазываться?)
Аристарх Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 неудобно самому вмазываться?) В плечи довольно удобно и самому)))
Папандопуло Опубліковано: 27 жовтня 2013 Опубліковано: 27 жовтня 2013 В плечи довольно удобно и самому))) ну чеб в плечи - надо плечи. Я так начал году ко второму стажа.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз