Faust Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 Гонази 3х2000 стоит дешевле московского 5х1000 а где б гонази пробить? подсобишь?
Atax Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 а где б гонази пробить? подсобишь? солидарен с просьбой
Jus Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 У Влада Гаранта была раньше, спроси
paskual Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 ні Это растворенная в воде микронизированная субстанция. Разницы (по негативному влиянию на печень) никакой. Почему, Про, кстати, на последних неделях подготовки пьют ампулы?
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 Разницы (по негативному влиянию на печень) никакой. гепатоксичність є і в табах і в ін"єкціях печінка все таки відповідає за виведення різних субстанцій з крові але суть запитання як та субстаннція попадає в кров? або через внутрішньом"язову ін"єкцію або через всмоктування в кишково-шлунковому тракті Почему, Про, кстати, на последних неделях подготовки пьют ампулы? я думаю що це тому, що місця для уколів на жопі вже не залишилось
stalker Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 Про, кстати, на последних неделях подготовки пьют ампулы? редко да и словить абсцес на сушке проще из-за усталости в кавычках -организма
paskual Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 гепатоксичність є і в табах і в ін"єкціях печінка все таки відповідає за виведення різних субстанцій з крові але суть запитання як та субстаннція попадає в кров? або через внутрішньом"язову ін"єкцію або через всмоктування в кишково-шлунковому тракті я думаю що це тому, що місця для уколів на жопі вже не залишилось пьют, что бы не дай Бог заполучить абсцесс прямо перед соревнованиями (если ставить инжекты), с другой стороны - нет всех этих связующих веществ в таблетке, которые точно не айс, когда кишечник не работает. И если бы он был не алькилирован, результат бы отсутствовал. т.к после прохождения печени, вещество в кровь бы не попало.
alex-ramm Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 Пить инъекционную станазу - как то глупо, деньги на ветер имхо
D.i.m.a.s. Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 А чо пропионат не пьют? ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз