XXR XXX Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 а где б гонази пробить? подсобишь? лс глянь цена зебест , без кидка
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 И если бы он был не алькилирован, результат бы отсутствовал. т.к после прохождения печени, вещество в кровь бы не попало. ок
Erik Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 А чо пропионат не пьют? )) намазывают на хлебушек
alex-ramm Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 А може стероиды замешивать на льняном масле - шоб вообще кошерно было! :ag: :ag: :ag:
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 Пить инъекционную станазу не-не є така практика то раніше вже десь обговорювалось на форумі, і там "слони" фарми давали свої думки і роз"яснення щодо стана в табах і ін"єкціях
kilozaur Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 не-не є така практика то раніше вже десь обговорювалось на форумі, і там "слони" фарми давали свої думки і роз"яснення щодо стана в табах і ін"єкціях я не помнишь в какой теме?
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 я не помнишь в какой теме? так чого ж не пам"ятати, я ж по вечорах сиджу, перечитую старі теми пошук видав
JonBC Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 На фите интересная тема поднята была восстановление печени на бесконечном курсе... то есть лучше на мосту из тестостерона профилактику делать?
Redixin Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 На фите интересная тема поднята была восстановление печени на бесконечном курсе... то есть лучше на мосту из тестостерона профилактику делать? да во время отдыха...
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2013 Опубліковано: 13 листопада 2013 то есть лучше на мосту из тестостерона профилактику делать? а там шо пишуть?*
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз