lihodeev75 Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 а ну скажите кто то если препарат допустим болденон чисты без всяких (удеселинат,ацетат,декаонат и т.д.) его можно тоже колоть ? тогда у него будет действие короткое или что ? я надеюсь ты шутишь
wolf Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 Да хотел альфа,до этого брал вермодже...еще по пропу оттгд норм отзывы,вот и хз что брать... альфа на порядок дороже.в СНГ вообще мало у кого есть, не выгодно для нашего рынка
TommyBrown Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 я надеюсь ты шутишь ну блин,я не шарю,что поделаешь ((((
Strongban Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 Здорова. Блин замучили прыщи меня на курсе. Когда сидел на пропионате все было более менее нормально. Но за 2 месяца Энки и Суста, просто п*ц. Не знаю что делать помогите!
yobilovus Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 читати тему з відповідною назвою )
Strongban Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 (змінено) читати тему з відповідною назвою ) ага, а сам хоть разобрался со своими? Потому что помню недавно были проблемы. Змінено 29 листопада 2013 користувачем Strongban
yobilovus Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 ага, а сам хоть разобрался со своими? Потому что помню недавно были проблемы. є курс - є прищі нема курсу - нема прищів є прищі - є акнетин (РОА) є акнетин (РОА) - нема 1К баксів
Strongban Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 є курс - є прищі нема курсу - нема прищів є прищі - є акнетин (РОА) є акнетин (РОА) - нема 1К баксів Ясно :bm:
andreyyy Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 Не, ну 1 К баксов - то перебор. За 2 - 2,5 шт. гривень, при том что не сразу в один месяц платить, можно получить очень существенные улучшения.
alex-ramm Опубліковано: 29 листопада 2013 Опубліковано: 29 листопада 2013 Здорова. Блин замучили прыщи меня на курсе. Когда сидел на пропионате все было более менее нормально. Но за 2 месяца Энки и Суста, просто п*ц. Не знаю что делать помогите! А шо за курс?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз