litvin4ik Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 Пока ты не будешь иметь маломальських знаний о анатомии,биохимии,физиологии и эндокринологии у тебя подобные висеры будут рождаться эвэри дэй. ПиСи Сказка для школьников. Посоветуйте пожалуйста литературы ,для более подробного ознакомления :)
Karakut Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 (змінено) Посоветуйте пожалуйста литературы ,для более подробного ознакомления :) Глянь виде блог Александра Невского утак от Змінено 4 грудня 2013 користувачем Karakut
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 хто знає як зробити важкий дим? простим опусканням сухого льоду в воду вийде? де взяти сухий лід для проби?
alex-ramm Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 хто знає як зробити важкий дим? простим опусканням сухого льоду в воду вийде? де взяти сухий лід для проби? Для чего? Есть для этого дым машины, можно взять на прокат.
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 Для чего? Есть для этого дым машины, можно взять на прокат. то я знаю, дорого, думаю як здешевити
alex-ramm Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 то я знаю, дорого, думаю як здешевити Так ты скажи для чего?
alex-ramm Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 весілля Та в аренду за 100 грн. не так и дорого!
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 Та в аренду за 100 грн. не так и дорого! так вот який накуй куй 1200 грн за сто грн. я б не парився навіть, розумію яким дебілом я виглядав в твоїх очах )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз