alex-ramm Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 так вот який накуй куй 1200 грн за сто грн. я б не парився навіть, розумію яким дебілом я виглядав в твоїх очах ))) Разводняк! Я в муз. бизнесе разбераюсь. прокат 100 грн!!!
yobilovus Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 Разводняк! Я в муз. бизнесе разбераюсь. прокат 100 грн!!! вот первая сылка с гугла дым не-не, ти походу щось трошки погано розібрався дим машина то одне (я собі навіть купив таку для приколу), а важкий дим це інше https://vk.com/video6538353_163622780
alex-ramm Опубліковано: 4 грудня 2013 Опубліковано: 4 грудня 2013 не-не, ти походу щось трошки погано розібрався дим машина то одне (я собі навіть купив таку для приколу), а важкий дим це інше https://vk.com/video6538353_163622780 Понял, такую за 450 грн. Они работают так же как и обычные, только этот дым охлаждается (либо сухим льдом, либо спец рефрижератором)!
Папандопуло Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 прохожу осмотр у нарколога на владение оружием) при сдаче крови словил косой взгляд медработницы..химег, епта) кто нить знает, влияет ли компот дека/тест/ метан на результат?
alex-ramm Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 прохожу осмотр у нарколога на владение оружием) при сдаче крови словил косой взгляд медработницы..химег, епта) кто нить знает, влияет ли компот дека/тест/ метан на результат? Абсолютно не влияет!
yobilovus Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 прохожу осмотр у нарколога на владение оружием) при сдаче крови словил косой взгляд медработницы..химег, епта) кто нить знает, влияет ли компот дека/тест/ метан на результат? так тебе ж провіряють на залишки в крові марихуани, опіатів, клею і т.д. в мене всі прифігівають від вен, на них можна вчитись робити ін"єкції - великі, чіткі, випирають з під шкіри правда сам собі чогось стремаюсь робити внутрівенний укол
Папандопуло Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 Абсолютно не влияет! спасибо) так тебе ж провіряють на залишки в крові марихуани, опіатів, клею і т.д. я хз вот и спрашиваю)
yobilovus Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 я хз вот и спрашиваю) ще одне "наводяще" питання а в складі того що ти приймав були опіати, ацетони, тетрагідроканабінол і т.д.?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз