alex-ramm Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 ще одне "наводяще" питання а в складі того що ти приймав були опіати, ацетони, тетрагідроканабінол і т.д.? Ацетоны не туда! В организме человека вырабатывются.
makzronin Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 Ацетоны не туда! В организме человека вырабатывются. Опиаты, кстати, тоже.)
Erik Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 Опиаты, кстати, тоже.) и даже нандролон тоже присутствует) там наверное смотрят на какие то пороговые значения ацетонов-опиатов
Папандопуло Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 ще одне "наводяще" питання а в складі того що ти приймав були опіати, ацетони, тетрагідроканабінол і т.д.? не, ничего такого не было) пс. Результаты забрал. Все ок. Пшёл заряжать волыну)
alex-ramm Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 не, ничего такого не было) пс. Результаты забрал. Все ок. Пшёл заряжать волыну) а я в Вс на кабана :cl:
yobilovus Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 а я в Вс на кабана :cl: я також чув що і інші люди збираються в Межигір"я йти, валити кабана
Папандопуло Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 а я в Вс на кабана :cl: харош) много вас будет?
alex-ramm Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 харош) много вас будет? около десяти
mace_od Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 Кто подскажет,как лучше провести второй курс?Первый был Проп(день через день первая неделя по 50,вторая по 75,потом по 100,и последние 3 по 50)+стан(по 40 в день) на 35дней. Из запасов есть: энка; пропа пол флакона для разгона; Оксана; Напосим; Стан; Иньекционный метан; Фенил
wolf Опубліковано: 6 грудня 2013 Опубліковано: 6 грудня 2013 а цель курса? я бы себе ставил фенил+энан+метан иньекц(из списка)=)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз