makzronin Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 и чем акватест лучше теста на масле? Суспензия быстрее включается в работу, вот чем.
JonBC Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 Суспензия быстрее включается в работу, вот чем. Думаю что должно одинаково по времени включаться потому что на длительность влияет эфир тестостерона . а фармакомлабс делал на масле станозолол слышал для того что бы меньше шишек и болезености было акватест слышал болезненая суспенсия )))
yobilovus Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 що би таке взяти на легкий курс з двох препаратів, бажано ін"єкційне щось, довге може енантат з туріком чи треном тижнів на 10, чи суст зараз планую тижнів 6-8 на мості посидіти по ампулі оми
yobilovus Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 энантат с треном - легкий курс?) та я ж не шарю в тих всіх ваших курсах, до сих пір граюсь в практично цнотливого ))) пару пропіків і один енантат був
wolf Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 метана жидкого к энантату/сусту или болда к энантату/сусту или одлдскул - дэка+энантат/суст или фенил+проп, если из коротких ну и еще штук 5 минимум можно наклепать)
yobilovus Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 дякую от думаю на другому варіанті би зупинить можна було б енантат мені сподобався суст/омну тільки спробую зараз на міст болд ще не пробував, хоча колись завбачливо купив )) дозування мінімальне?
wolf Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 дозування мінімальне? ну болда 500-600(хотя щас напишут тут, что болд работает от 1000...) и энантата 500, если мост будет
Bloodenergy Опубліковано: 13 грудня 2013 Опубліковано: 13 грудня 2013 конечно тупой вопрос но у кого можна купить болд сп надо 1 бочонок срочно((??
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз