Eldaniz Опубліковано: 4 березня 2014 Опубліковано: 4 березня 2014 ні добавити ні відняти більше грій ще енку ) щоб була вище кімнатної температури шишка є на жопі? якщо так - йодом намаж про всяк випадок шишка есть, я гепарином мажу, хотя для надежности и йодную сетку сделаю;) Честно говоря, думал что жопоразрывающие препы типа индии уже давно в прошлом, ан нет к сожал.
Eldaniz Опубліковано: 4 березня 2014 Опубліковано: 4 березня 2014 не в тому випадку - зараз таби краще взяти місцеву мазь перед побаченням поклади в кишеню ))) Обязательно найз, или любой нпвп на основе нимесулида подойдет?
yobilovus Опубліковано: 4 березня 2014 Опубліковано: 4 березня 2014 Обязательно найз, или любой нпвп на основе нимесулида подойдет? будь який а то що жопу рве - два куба масла загнав невдало просто, або не твій препарат
Eldaniz Опубліковано: 4 березня 2014 Опубліковано: 4 березня 2014 будь який а то що жопу рве - два куба масла загнав невдало просто, або не твій препарат Та врядли рука набита уже, может по кубу попробывать ставить?
yobilovus Опубліковано: 4 березня 2014 Опубліковано: 4 березня 2014 Та врядли рука набита уже, может по кубу попробывать ставить? попробуй два в іншу сторону жопи ) якщо не поможе - не твій преп - індивідуальна непереносимість
Osindi Опубліковано: 4 березня 2014 Опубліковано: 4 березня 2014 Но раз так все плохо, то действительно попробуй по кубу 2 раза в неделю. Только не забывай чередовать полужопия.
Faust Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 для энантата это частое явление... появление температуры. именно с этим веществом у меня (у не только у меня) были проблемы
Stormdog Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 для энантата это частое явление... появление температуры. именно с этим веществом у меня (у не только у меня) были проблемы У меня с сустаноном были, у кореша с пропиком)
Redixin Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 для энантата это частое явление... появление температуры. именно с этим веществом у меня (у не только у меня) были проблемы всё исключительно индивидуально ....
Eldaniz Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 для энантата это частое явление... появление температуры. именно с этим веществом у меня (у не только у меня) были проблемы Не знаю ставил я последний раз энантат года 4 назад, была такая марка как медикал груп лтд, кто помнит. Так вот, так жопу ни разу не рвало.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз