yobilovus Опубліковано: 24 квітня 2014 Опубліковано: 24 квітня 2014 там люминий не должен искрить а чого це? я одного разу запалив в мікрохвильовій обготку від масла - ставив типу розморозитись, щоб на хліб намазати ЗІ: ніхто не пробував яйце в мікрохвильовій нагріти?
Billi Опубліковано: 24 квітня 2014 Опубліковано: 24 квітня 2014 хочешь что бы яйца были по всей микроволновке)))
XXR XXX Опубліковано: 24 квітня 2014 Опубліковано: 24 квітня 2014 а чого це? я одного разу запалив в мікрохвильовій обготку від масла - ставив типу розморозитись, щоб на хліб намазати ЗІ: ніхто не пробував яйце в мікрохвильовій нагріти? так то не люминий вроде) я как то тоже от курицы гниль по невнимательности не всю обвертку снял так стреляло как на день города салют)
Osindi Опубліковано: 24 квітня 2014 Опубліковано: 24 квітня 2014 А как когда. У нас на работе привозят еду в судочках из фольги. Так иногда они стреляют, иногда нет.
cybotron Опубліковано: 24 квітня 2014 Опубліковано: 24 квітня 2014 кто может сравнить пропы укропа и альфа-центавра?)
Папандопуло Опубліковано: 24 квітня 2014 Опубліковано: 24 квітня 2014 ЗІ: ніхто не пробував яйце в мікрохвильовій нагріти? Я пробовал) это киздец, вся мебель, потолок на кухне и морда были в желтке. Рвануло как петарда.
yobilovus Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 Я пробовал) тсс! нікому не говри, може ще хтось попробує
Maniak Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 тсс! нікому не говри, може ще хтось попробує Ремонтными работами подрабатываешь? )))) спалил он уже всю малину.. Хотя не факт.. помнить давненько было у меня дикое делание лампочку в рот засунуть, ровно после того как прочел о том, что она не вытаскивается. )) Так что может и тут кто-то решить проверить )
Lwkl82 Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 Я извинюсь, но где нада хранить открытую ампулу тестестерона пропионата? В холодильнике? Или можно просто в сухом месте?
Benzol32dii Опубліковано: 25 квітня 2014 Опубліковано: 25 квітня 2014 Я извинюсь, но где нада хранить открытую ампулу тестестерона пропионата? В холодильнике? Или можно просто в сухом месте? В любом максимально чистом и хотябы чуть более чем все остальные приближенному к состоянию стерильности. В общем куда меньше лазят.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз