mr.dr Опубліковано: 1 липня 2014 Опубліковано: 1 липня 2014 суст500 болд600 / 10нед. гонада не нужна?
mr.dr Опубліковано: 1 липня 2014 Опубліковано: 1 липня 2014 болд GDшный кто то пробовал? дайте фидбек
wolf Опубліковано: 1 липня 2014 Опубліковано: 1 липня 2014 Я пробовал, но только с самой первой партии в коробках, нормальный.даже на запас лежит пару банок с первой партии.за новые хз, отзывы разные...
Ark Опубліковано: 1 липня 2014 Опубліковано: 1 липня 2014 О как, верку (а заодно и раджай) уже никто не рекомендует. Антипиар работает.
Папандопуло Опубліковано: 1 липня 2014 Опубліковано: 1 липня 2014 О как, верку (а заодно и раджай) уже никто не рекомендует. Антипиар работает. товарищу в тритрене радж попался мусор, поэтому не советую.
yobilovus Опубліковано: 1 липня 2014 Опубліковано: 1 липня 2014 що би не давило сперматогенез? щось не на основі тестостерону? давайте порозмірковуємо, а то в мене тет ще вікно назріло на один курсик маленький, а відновлюватись потім знову влом ...
D.i.m.a.s. Опубліковано: 2 липня 2014 Опубліковано: 2 липня 2014 що би не давило сперматогенез? щось не на основі тестостерону? давайте порозмірковуємо, а то в мене тет ще вікно назріло на один курсик маленький, а відновлюватись потім знову влом ... тогда курс креатина норм будет :bm:
Benzol32dii Опубліковано: 2 липня 2014 Опубліковано: 2 липня 2014 тогда курс креатина норм будет :bm: Не не не, пусть на пептидах еще раскачается)
Faust Опубліковано: 2 липня 2014 Опубліковано: 2 липня 2014 що би не давило сперматогенез? щось не на основі тестостерону? давайте порозмірковуємо, а то в мене тет ще вікно назріло на один курсик маленький, а відновлюватись потім знову влом ... трибулус )) анаболическое вещество )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз