TommyBrown Опубліковано: 27 серпня 2014 Опубліковано: 27 серпня 2014 Смотря за каким бугром. Может , просто в аптеке ?) например в Иордании?)
stalker Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 Слушайте как найти где купить астероиды за бугром когда?и там никого по сути не знаешь.. да ищи в интернете в магазинах а отзывы о магазах найдешь на местных форумах
8bit Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 Підкажіть,будь ласка, на якому рівні краще тримати естрадіол на курсі п.с. історія така- 2 роки курсив нормально і завжди був хороший приріст,але холодна рука за 49 не перевалювала ніяк і вирішив взяти анапу, після 30-40таб появився вузол ,після чого мене тепер навіть від пропу ловить гіна, причому без попередніх симптомів,а зразу з дикого болю тамокс вузол не вивів і так я мучився,поки не дізнався про фарестон,яким вже майже вивів навіть такий старий вузол цікавить,чи є шанс,що якщо я виведу вузол повністю в мене зникне така підвищена чутливість організму до підвищеного естрадіолу і я знову зможу курсити як колись без додаткових препаратів типу летрозолу
wolf Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 цікавить,чи є шанс,що якщо я виведу вузол повністю в мене зникне така підвищена чутливість організму до підвищеного естрадіолу і я знову зможу курсити як колись без додаткових препаратів типу летрозолу "вузол" абсолютно никак не влияет на е2
8bit Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 "вузол" абсолютно никак не влияет на е2 сам вузол ні,але на скільки я знаю, є таке поняття як активність вузла свіжий вузол дуже реагує на зміни естрадіола(в моєму випадку) або пролактину
wolf Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 сам вузол ні,але на скільки я знаю, є таке поняття як активність вузла свіжий вузол дуже реагує на зміни естрадіола(в моєму випадку) або пролактину що якщо я виведу вузол повністю в мене зникне така підвищена чутливість організму до підвищеного естрадіолу нет
8bit Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 нет але до того я не мав жодної схильності, жодного разу не мав симптомів навіть від граму тесту
wolf Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 у меня тоже года полтора-два первых не было гино, потом почему то появилось, жрал всякие тамоксы, оно проходило, потом появлялось опять...забил на него и оно пропало потом, щас не беспокоит) гормональная панель меняется
andreyyy Опубліковано: 28 серпня 2014 Опубліковано: 28 серпня 2014 Принесли мне сегодня омнадрен. Оптовая цена - 235. В аптеках, если не старые запасы, соответственно, еще дороже. Накладно...
Skodnik Опубліковано: 29 серпня 2014 Опубліковано: 29 серпня 2014 Планирую на осень наборный курс, недель на 10-12 Хочу повторить трен+цип +анапа. До этого была Верка старые запасы. А сейчас в некотором раздумии. Раджа? Дракон? Верка?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз