Kito Опубліковано: 3 вересня 2014 Опубліковано: 3 вересня 2014 Такой глупый вопрос у меня.. Вообщем подсыпаная чуть-чуть у меня грудь и примерно одно количество прыщей было все время, а тут было меня черт дернул щеткой знатно помыть себя и соотв кучу прыщей срезал щеткой на утро грудь и плечи к чертям засыпало всю. Это совпадение или просто не надо было прыщи трогать?)
Kito Опубліковано: 3 вересня 2014 Опубліковано: 3 вересня 2014 Херасе у тебя щетка оО там типа с 2 сторон щетина (одна такая нежная, а вторая жесткая очень, дебелая такая) не помню где купил даже :Koshechka_08:
Bloodenergy Опубліковано: 3 вересня 2014 Опубліковано: 3 вересня 2014 Які зараз є доступні і нормальні інгібітори дігдротестостерону хто може порадити?
rogazzo Опубліковано: 3 вересня 2014 Опубліковано: 3 вересня 2014 Які зараз є доступні і нормальні інгібітори дігдротестостерону хто може порадити? пенестер из финастеридов лучшее соотношение цена/качество,имхо.До крызы примерно 105-125 грн стоил 30 таб
Bloodenergy Опубліковано: 3 вересня 2014 Опубліковано: 3 вересня 2014 найшов пенестер 171 грн завтра піду куплю ато дігідро зашкалює, а скоро перейду на мастерон то буде вапше пздц...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз