8bit Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Мене теж від омни сипало,але це ,напевно, через реальну заявлену кількість препу
Ark Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 о_О Ну как обычно... Шедевр! Особенно последний вопрос... :dc: Не перестаю удивляться. Вот как с такой кашей в голове можно начинать химичить? :bg:
Outlawif Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 как ты мог забыть о нашем великолепном укропе)) Не, укроп то святое ) Единственный, кроме укропа )) с омны сыпало акне а с суста нет.с чем связанно незнаю Почти все время омна была центральным препом всех курсов несколько лет. Что такое "сыпало" вообще не знаю. Точнее сыпало, когда курс заканчивал, на любых препах. Как перестал заканчивать, так перестало сыпать.
8bit Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Знаю дуже багато людей,яких ніколи не обсипало ні від чого крім омнадрену Десь читав,що причина в ізокапронаті Ark добре,що у Вас не каша Тільки чомусь 90 важите
smilegamer Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Ark добре,що у Вас не каша Тільки чомусь 90 важите а у меня каша и я 105 важу - это показатель ?))
Ark Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Ark добре,що у Вас не каша Тільки чомусь 90 важите Дык не все же до двух метров вымахали Да и вес это такой себе показатель Где твои 125кг поглядеть можно?
8bit Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Якщо хочеш -скину в лс завтра Є на масі фото 130+ Є 125 менш жирний і рука 48 Було і таке,що рука була за 50,але води багато було і я не фотографував Зараз дуже давно без фарми ,тому важу 117, рука 46,але на мій ріст з такою рукою вже навіть майку стидно вдягнути
kosmonavt Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Якщо хочеш -скину в лс завтра Є на масі фото 130+ Є 125 менш жирний і рука 48 Було і таке,що рука була за 50,але води багато було і я не фотографував Зараз дуже давно без фарми ,тому важу 117, рука 46,але на мій ріст з такою рукою вже навіть майку стидно вдягнути я б казав сюди скинути. Думаю багатьом буде цікаво глянути.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз