8bit Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Я скину особисто і бажано в вк Не люблю показувати фото
Valery Опубліковано: 1 листопада 2014 Автор Опубліковано: 1 листопада 2014 Я скину особисто і бажано в вк Не люблю показувати фото А питання задавати полюбляеш. Неувязочка...
8bit Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Я виклав би, чесно Просто так вийшло,що коли я почав виходити на пік і мав сушитися ,в мене різко з'явився вузол ... І ні тамокс,ні фарестон не звели його В мене дуже дивні перші ознаки гіно: без свербіння,витягування соска,просто вночі просинаюсь від дикого болю(аж спати на животі не міг) і зразу вузол І тепер в мене навіть на найменші дози пропіка починається жесть Що робити вже не знаю, візуально не видно,пальпаторно навіть лікарі не відчувають поки не показати Надіюсь,колись це пройде і зможу знову займатись нормально
Kito Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 В чем может быть причина что резко заливать начинает? Режим не менялся, каллораж не увеличивался ибо ем одно и тоже, отдых как обычно. В итоге за 7 дней 2.5кг . Я до этого набирал аккуратно 1.5 в мес , а тут аж такой скачек. Эстро в норме.
8bit Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 В мене взагалі буває,що заливає навіть не на курсі естро теж в нормі :bn: :s093:
Kito Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 ничего не бывает просто так, должна же быть причина ибо это никуда не годится
stalker Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 ничего не бывает просто так, должна же быть причина ибо это никуда не годится а че кроме эстродиола нет больше гормонов? или других факторов? хочешь 3 на вскидку? сахар пролактин кортизол или болезни печени почек изменени азотистого баланса солевого баланса много еще лень писать
Kito Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 а че кроме эстродиола нет больше гормонов? или других факторов? хочешь 3 на вскидку? сахар пролактин кортизол или болезни печени почек изменени азотистого баланса солевого баланса много еще лень писать сахар и пролактин в норме, остальное не знаю. Теперь даже не знаю как контролировать вес и как понять что я вообще набираю теперь. И что делать? Что сдавать?
Kito Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 Еще такой момент, пардон за подробность, но ссаться стал постоянно. Ночью 3 раза встаю, днем каждые 2-2.5 часа примерно бегаю. Почечные пробы у меня всегда завышены, 2 года следил за ними анализами. На узи все ок, почки идеальные. может сбить пролактин чуток кабазером , хотя по сути он же в рефе. Если верошпирон заюзать? чтобы отечность чуток убрать
Ark Опубліковано: 2 листопада 2014 Опубліковано: 2 листопада 2014 А что, сильно заметны эти килограммы, мешают жить?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз