andreyyy Опубліковано: 15 грудня 2014 Опубліковано: 15 грудня 2014 в аптеках є, я на моздокс дивлюсь - що нема діючого свідоцтва Я просто наивно полагал, что нет свидетельства = нет в аптеке ...
Outlawif Опубліковано: 15 грудня 2014 Опубліковано: 15 грудня 2014 Да щас. Как раскупят запасы, так и не будет...
Faust Опубліковано: 16 грудня 2014 Опубліковано: 16 грудня 2014 в аптеках є, я на моздокс дивлюсь - що нема діючого свідоцтва почему нет? всё есть. моздокс Показать
yobilovus Опубліковано: 16 грудня 2014 Опубліковано: 16 грудня 2014 почему нет? всё есть. я тепер побачив відмінності це моздокс не викинув з бази старий документ, а я дати не співставляв, що це вже старий запис пруф
wolf Опубліковано: 16 грудня 2014 Опубліковано: 16 грудня 2014 https://www.youtube.com/watch?v=eE1KrlqjuU0
TommyBrown Опубліковано: 16 грудня 2014 Опубліковано: 16 грудня 2014 Привет.кароч уколол тесто в булку в левую,прошло дня 4 и я нащупал рядом с местом укола какое то уплотнение, типо здорового прыща(температуры нет,оно не красное,) эта штука немного болит когда трогаешь, а так нет. Что это может быть как думаете ? не страшно ? (2 дня такая штука)
Папандопуло Опубліковано: 16 грудня 2014 Опубліковано: 16 грудня 2014 Привет.кароч уколол тесто в булку в левую,прошло дня 4 и я нащупал рядом с местом укола какое то уплотнение, типо здорового прыща(температуры нет,оно не красное,) эта штука немного болит когда трогаешь, а так нет. Что это может быть как думаете ? не страшно ? (2 дня такая штука) шишечка всего то... все норм
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз