Перейти до публікації

Чат химиков

Valery

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я написал 1 пост про прот,а вы засрали тему на 2 страницы :zhet:

• Відповіді 23,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1923

• andreyyy

1238

• XXR XXX

797

• wolf

697

Опубліковано:

Химеки не едят прот, от протеина не стоит.

2 страницы это чепуха, по сравнению с потенциальным протеиновым срачем.

Опубліковано:

скажите я впервые решил попробовать между курсами мост сделать на энке 250 в неделю, стали если долго посижу то ноги неметь , если руки перед компом то руки неметь , не сильно ну чувствуются мурашки , что может быть ? оевит, цинк кушаю на мосту.

Опубліковано:
если руки перед компом то руки неметь

по статистике 87% подростков испытывают боле в спине

у 13% подростков - нет компьютера

що може бути - залило тебе, кров"яні судини зажаті і не справляються з током крові, перетискаються на згинах рук / ніг

в мене таке на курсі було - не міг по телефону довше ніж 5 хв. говорити - руки затікали від перетискання судин в лікті

Опубліковано:
по статистике 87% подростков испытывают боле в спине

у 13% подростков - нет компьютера

що може бути - залило тебе, кров"яні судини зажаті і не справляються з током крові, перетискаються на згинах рук / ніг

в мене таке на курсі було - не міг по телефону довше ніж 5 хв. говорити - руки затікали від перетискання судин в лікті

как бороться с этим ?

Опубліковано:

якщо це дійсно від перетискання, спробуй зробити так, щоб не перетискались судини в місцях згину кінцівок - от я зараз наприклад сиджу як звичайний чувак за ноутом - гомілка під кутом 90 до стегна, передпліччя під кутом 90 градусів до плечей, ще й лежать на столі - всюди перетискання ))) був би на курсі, не всидів так - все б позатікало

Опубліковано:
якщо це дійсно від перетискання, спробуй зробити так, щоб не перетискались судини в місцях згину кінцівок - от я зараз наприклад сиджу як звичайний чувак за ноутом - гомілка під кутом 90 до стегна, передпліччя під кутом 90 градусів до плечей, ще й лежать на столі - всюди перетискання ))) був би на курсі, не всидів так - все б позатікало

У меня все отекает, причем от 100 пропа и 40 турика, потому что сижу все время. При таком же стеке, когда худел и мотался целыми днями - все было ок и самочувствие лучше. А сейчас то спина болит, то ноги отекли, то все вместе.

Опубліковано:

Юра, без рисунка - не понять, как ты сидишь за тем туевым компом, давай быстро графику ). А то уже крышу сносит от твоих "там 90 градусов, сям 90 градусов".

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...