TommyBrown Опубліковано: 3 лютого 2015 Опубліковано: 3 лютого 2015 Я написал 1 пост про прот,а вы засрали тему на 2 страницы :zhet:
Outlawif Опубліковано: 3 лютого 2015 Опубліковано: 3 лютого 2015 Химеки не едят прот, от протеина не стоит. 2 страницы это чепуха, по сравнению с потенциальным протеиновым срачем.
халк Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 скажите я впервые решил попробовать между курсами мост сделать на энке 250 в неделю, стали если долго посижу то ноги неметь , если руки перед компом то руки неметь , не сильно ну чувствуются мурашки , что может быть ? оевит, цинк кушаю на мосту.
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 если руки перед компом то руки неметь по статистике 87% подростков испытывают боле в спине у 13% подростков - нет компьютера що може бути - залило тебе, кров"яні судини зажаті і не справляються з током крові, перетискаються на згинах рук / ніг в мене таке на курсі було - не міг по телефону довше ніж 5 хв. говорити - руки затікали від перетискання судин в лікті
халк Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 по статистике 87% подростков испытывают боле в спине у 13% подростков - нет компьютера що може бути - залило тебе, кров"яні судини зажаті і не справляються з током крові, перетискаються на згинах рук / ніг в мене таке на курсі було - не міг по телефону довше ніж 5 хв. говорити - руки затікали від перетискання судин в лікті как бороться с этим ?
OlegRO Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 https://ironflex.com.ua/phorum/onemenie-konechnostei
халк Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 https://ironflex.com.ua/phorum/onemenie-konechnostei у меня наоборот при нагрузках все нормал, когда в креле сижу или руки лежат на твердом столе тогда немеет!
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 якщо це дійсно від перетискання, спробуй зробити так, щоб не перетискались судини в місцях згину кінцівок - от я зараз наприклад сиджу як звичайний чувак за ноутом - гомілка під кутом 90 до стегна, передпліччя під кутом 90 градусів до плечей, ще й лежать на столі - всюди перетискання ))) був би на курсі, не всидів так - все б позатікало
MaJ0r Опубліковано: 4 лютого 2015 Опубліковано: 4 лютого 2015 якщо це дійсно від перетискання, спробуй зробити так, щоб не перетискались судини в місцях згину кінцівок - от я зараз наприклад сиджу як звичайний чувак за ноутом - гомілка під кутом 90 до стегна, передпліччя під кутом 90 градусів до плечей, ще й лежать на столі - всюди перетискання ))) був би на курсі, не всидів так - все б позатікало У меня все отекает, причем от 100 пропа и 40 турика, потому что сижу все время. При таком же стеке, когда худел и мотался целыми днями - все было ок и самочувствие лучше. А сейчас то спина болит, то ноги отекли, то все вместе.
Valery Опубліковано: 4 лютого 2015 Автор Опубліковано: 4 лютого 2015 Юра, без рисунка - не понять, как ты сидишь за тем туевым компом, давай быстро графику ). А то уже крышу сносит от твоих "там 90 градусов, сям 90 градусов".
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз