yobilovus Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 почім вживається в сенсі почому, в яку ціну скільки коштує ))) почім, почому, в яку ціну - все мимо ...
col34 Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 скільки коштує ))) почім, почому, в яку ціну - все мимо ... залазимо на лестницу,падаєм з драбини)) почав переходити на укр мову тільки років з 12(
stalker Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 скільки коштує ))) почім, почому, в яку ціну - все мимо ... але зато по Украинськи в отличии от некоторых что даже не пробуют пс. исключая Азирова лучше он и не пробовал
yobilovus Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 та я ж не проти, я лише за! я ж навпаки підказую україномовному колезі просто слово "почім" - кумедне
Atax Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 Привет уважаемые. Срочный вопросик к знающим. В каком интернет магазине в России лучше всего покупать фарму? В частности интересует Московская область. Маякните в личку, очень срочно нужно. Заранее признателен.
Valery Опубліковано: 12 лютого 2015 Автор Опубліковано: 12 лютого 2015 Спрашивать про это нужно на рузских форумах, мы то каким боком к Московской области, тут у нас Украина. Переехал туда - крутись...
Atax Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 Спрашивать про это нужно на рузских форумах, мы то каким боком к Московской области, тут у нас Украина. Переехал туда - крутись... Этот форум как был для меня родным, так и остался.
Valery Опубліковано: 12 лютого 2015 Автор Опубліковано: 12 лютого 2015 Но помочь тут тебе все равно никто не сможет...
Atax Опубліковано: 12 лютого 2015 Опубліковано: 12 лютого 2015 Но помочь тут тебе все равно никто не сможет... Уже помогли )))
buran07 Опубліковано: 13 лютого 2015 Опубліковано: 13 лютого 2015 Тяжесть внизу живота на пропе соло = простата ?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз