Finanse Опубліковано: 29 квітня 2021 Опубліковано: 29 квітня 2021 Я не знаю чи мене хтось зрозуміє, але мені вже сниться домашня паска солодка (така щоб жовта з ізюмом) з бурячком і хроном тертими, а зверху якесь домашнє м'ясо і яйце варене. Вареники домашні з сиром, пляцки... Після такого зразу суха маса попре. Поїсти і з-за столу одразу на диван з наполовину прикритими очима від релаксу і задоволення
Finanse Опубліковано: 29 квітня 2021 Опубліковано: 29 квітня 2021 Всі мікротравми загояться, а цнс відновиться, відпочине і ще запасеться всякими плюшками на рік вперед
$l@ventiy Опубліковано: 29 квітня 2021 Опубліковано: 29 квітня 2021 угу )) щеки шире ушей и глаза как у китайца))
Finanse Опубліковано: 29 квітня 2021 Опубліковано: 29 квітня 2021 Тільки суха маса. Це буде святкове чудо: +3 кг м'яса на біцепсі за три дні на дивані А поки ще на дієті - смакую яблуко
$l@ventiy Опубліковано: 29 квітня 2021 Опубліковано: 29 квітня 2021 хотите есть? ешьте яблоки! а если не хотите яблок, значит не хотите есть)))
Jus Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 ешьте яблоки! там про гречку было, вроде бы ))
Finanse Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Я гречку люблю, без солі можу їсти і смачно. І яблука зелені. Хіба зелень ненавиджу. Кріп, петрушка чуть не рвотні рефлекси викликають з дитинства. Хіба якщо їх запекти в середині страви якоїсь то норм.
my_fair_lady Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 кроме укропа и петрушки сейчас куча другой зелени) шпинат, микрогрин, руккола, разные салатные листья
Finanse Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 А я помідорів хочу... Салати хіба люблю (типу листя) і шпинат. Але вони якісь нудні. Типу жуєш ніби так треба, а задоволення нема :viannen_107:
andreyyy Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Мне последнее время полюбился соевый соус очень. В макарохи, каши, картошку. Ну и майонез, конечно. Ух, жрать захотелось. А помидоры - самый топовый овощ после картошки. И жарить вкусно. К яишенке - бомбезно
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз