Lubonchic Опубліковано: 30 вересня 2021 Опубліковано: 30 вересня 2021 Сегодня типа праздник у меня. Муж старался!) Ну и я бутерброды сделала) Сразу видно кто в доме талантлив, да?)
OlegRO Опубліковано: 30 вересня 2021 Опубліковано: 30 вересня 2021 типа праздник у меня опять квартиру купила?)
Lubonchic Опубліковано: 30 вересня 2021 Опубліковано: 30 вересня 2021 ))) не, я так часто только лосины покупаю!)
OlegRO Опубліковано: 30 вересня 2021 Опубліковано: 30 вересня 2021 шо ж ты в лосинах такого делаешь, что муж розочки вырезает тебе?))
Lubonchic Опубліковано: 30 вересня 2021 Опубліковано: 30 вересня 2021 Приколисты) По количеству лосин уже посчитали, что семейная жизнь у меня активная))
OlegRO Опубліковано: 2 жовтня 2021 Опубліковано: 2 жовтня 2021 sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style; sref=this.parentNode.childNodes[0]; tmp=(sdiv.display!='block'); sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none'; sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'немножко электролитов не помешает)'; return false;">немножко электролитов не помешает)
Lubonchic Опубліковано: 2 жовтня 2021 Опубліковано: 2 жовтня 2021 Не помешает) А магний и калий - в пиве?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз