Lubonchic Опубліковано: 3 жовтня 2021 Опубліковано: 3 жовтня 2021 Пока муж ловил карасей - я в ближайшем супермаркете поймала дораду) Объелись, втроём!
Lubonchic Опубліковано: 3 жовтня 2021 Опубліковано: 3 жовтня 2021 А леща-то за что? Я сегодня лосины не покупала!)))
Lubonchic Опубліковано: 10 жовтня 2021 Опубліковано: 10 жовтня 2021 Ждала рыбака и поймала окуня) морского. Пересушила чуток. Зато шоколадный кекс с бананами мальчики оценили, а я ложку из под теста облизала)
Lubonchic Опубліковано: 10 жовтня 2021 Опубліковано: 10 жовтня 2021 Мои пару недель на "бабушкиных" пирогах и варениках взвыли. Попросили "нормальной еды") Ну нате, вуаля! Я кнопки нажимать умею)
JOCKER Опубліковано: 10 жовтня 2021 Опубліковано: 10 жовтня 2021 нашел новое/старое заведение видимо повара поменяли ошеек свины - дроч зато кусок телятины средней прожарки - просто изумительный столет на такое не попадал
Дід Опубліковано: 13 жовтня 2021 Опубліковано: 13 жовтня 2021 Готую таку "шпаклівку" вже давно з десяток років на осінь,зиму,весну. Ізюм,курага,фінік, кожного по пів кіло,два лимони,200 гр імбиру.Все перемелюю на електромясорубці... Показать
andreyyy Опубліковано: 13 жовтня 2021 Опубліковано: 13 жовтня 2021 дык это ж старый ходовой рецепт типа "для сердца" )) Меду туди ще
Дід Опубліковано: 13 жовтня 2021 Опубліковано: 13 жовтня 2021 Меду можна,та засолодке буде,я ще прикуплю чорнослив і добавлю.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз