Перейти до публікації

Now Eating. Instagram еды)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
знайшла дома запаси шоколадок, про які забула. я так ніколи не схудну(

Тюю. У меня тут запасищ на год вперёд. Потому шо я их понаскладывала, 4 шогеттен, одна огромная 1 кг Миллениум с фундуком, Милка с карамелью и арахисом 300 г, 300 г лакми, большой корона Макс фан, 2 рошенки обычные черные, ещё печенье, конфеты коровка, ромашка, и всякие карамельки. А я смотрю, любуюсь и грызу бутер с салом ахахаха

• Відповіді 11,1 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Jus

1319

• andreyyy

1035

• Outlawif

893

• OlegRO

886

Кращі автори в цій темі

• Jus

Jus 1 319 публікацій

• andreyyy

andreyyy 1 035 публікацій

• Outlawif

Outlawif 893 публікації

• OlegRO

OlegRO 886 публікацій

Опубліковано:
лежит плитки четыре дома

черного пористого

не тянет

острые супчики решают

сегодня сделал на копченной скумбрии (грибы, биточки сои, пакетик "харчо", плавленый сырок)

а я таке не люблю, гостре взагалі ніт, хіба ледве-ледве.

в мене просто на видному місці лежить тільки коробочка улюблених цукерок Yaro (так, їхня власниця грьобана сєпарша, але я нічого кращого поки не знайшла), тому їх дозовано беру, типу 2 шт на день.

а про решту тупо забула. взагалі, якщо безлімітно солодке їсти почну з моїм слабеньким графіком тренувань зараз, то в двері не пролізу мабуть. деякі проблеми зі здоров"ям і завал на роботі забрали усі сили.

Опубліковано:
потому шо норм посоны торты едят, а ты свою траву

Это пять! :bm:

Опубліковано:
Это пять! :bm:

Конечно, я сама только так питаюсь. Меня одепты зожа уговаривали есть гречку, салаты, и пр. Меня больше чем на пару дней не хватало. Никогда. Ну какой толк то хомячить, если не наешься? А так, утоптал бутер с сыром, колбаской, закинул пару печенюх вприкуску под шоколад, и наелся)))

Опубліковано:

А я люблю гречку и салаты (

Опубліковано:

а я тоже... еще мясо... и торты и печенья

да я вообще люблю есть! ))))

Опубліковано:
А так, утоптал бутер с сыром, колбаской, закинул пару печенюх вприкуску под шоколад, и наелся)))
marinacopy,

Ну раз тебе не переконати - снідай карамельними цукерками, як звикла і заїдай акційними шоколадками далі. Така мудра ліфтерша на тренуваннях і таке немудре ставлення до їжі.

Опубліковано:

Серега Налейкин тоже ел одни сникерсы с кофе, а еще курил)) тем не менее весьма долго был в топах нашего пауэрлифтинга)

Опубліковано:

сникерсы - зож

Опубліковано:

100%!!!

И кола))

20220622_095111.jpg

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...