Orvex Опубліковано: 8 липня Опубліковано: 8 липня Надо срочно эндорфинов.... а то чот как-то Годами не выкладывал тут и надо ж было активизироваться,когда я сушку начинаю) Забаньте его кто-то в этой ветке) Чё он...
Jus Опубліковано: 8 липня Опубліковано: 8 липня и надо ж было а я вот как чувствовал... что-то будто подталкивало! Дааааваай... ну давай же! )))
MaJ0r Опубліковано: 8 липня Опубліковано: 8 липня Я зашел за Костю порадоваться, фото с вкусной едой посмотреть )
Jus Опубліковано: 9 липня Опубліковано: 9 липня А вот запеканочку я сам сотворил... сцук вкусная получилась, малая 2/3 влупила, как за себя кинула )) я пару кусочков и успел попробовать )_) phpBB [media]
XXR XXX Опубліковано: 16 липня Опубліковано: 16 липня таке мені не світить найблищим часом, зараз з работи поіду в аптеку за Креоном бо ппц підшлункова вилітає
Orvex Опубліковано: 16 липня Опубліковано: 16 липня А меня летом как то пироженки всякие вообще не привлекают,когда везде столько фруктов,арбузов и тд. Вот мороженко летом-это да)
Jus Опубліковано: 16 липня Опубліковано: 16 липня так одно другого не отменяет-то )) и без мороженого я тоже не могу )
MaJ0r Опубліковано: 17 липня Опубліковано: 17 липня Запеанка у Кости огонь. Вообще очень люблю запеканки и сырники.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз