Laf Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Капец, а я вина сухого себе налила)) Только не забрасывайте меня камнями)
Buttler Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 (змінено) Ну раз сухого - тогда все нормально :bm: Змінено 5 липня 2013 користувачем Buttler
Laf Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Нет, я его в себя всыпаю) Я чуть-чутью честно)
Laf Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Да( Вот так вот и до пьянства не далеко)) Точно на следующую сходку спившаяся приду))
HusH Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Да( Вот так вот и до пьянства не далеко)) Точно на следующую сходку спившаяся приду)) Белое или красное? Чем нибудь закусываешь?)
Laf Опубліковано: 6 липня 2013 Опубліковано: 6 липня 2013 Красное. Сыром дарк блю) Ну, есть у меня такая слабость) Та я тот несчастный "полбокал" добила уже)
HusH Опубліковано: 6 липня 2013 Опубліковано: 6 липня 2013 Красное. Сыром дарк блю) Ну, есть у меня такая слабость) Та я тот несчастный "полбокал" добила уже) Да разве это ты выпила, так, горло промочила, что бы лучше спать)
t04k2 Опубліковано: 6 липня 2013 Опубліковано: 6 липня 2013 Красное. Сыром дарк блю) Ну, есть у меня такая слабость) Та я тот несчастный "полбокал" добила уже) а я из этого Дорблю себе супы варил))) вкусные были Кофе... Паста с базиликом и томатами))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз