Jus Опубліковано: 3 жовтня 2013 Опубліковано: 3 жовтня 2013 днем ем через силу, запихиваю, можно сказать... а потом в полдевятого ужинаю (обычно каша с мясом, плотненько довольно), потом пакетик семок под кинцо, и к десяти я уже не есть, я ЖРАТЬ хочу! о__О
Jus Опубліковано: 6 жовтня 2013 Опубліковано: 6 жовтня 2013 Рис по-африкански, кура, маринованый баклажан, печеночные котлеты, пряник и жменя овсяного печенья с зеленым чаем... заморил червячка вроде
HusH Опубліковано: 6 жовтня 2013 Опубліковано: 6 жовтня 2013 Пол кило печенного хека и два стейка Масляной(так и не оценил я ее вкус) + рис+ чай с лимоном
Cell Опубліковано: 6 жовтня 2013 Опубліковано: 6 жовтня 2013 Вермишель Макфа с котлетами из курицы и сыром.
templar Опубліковано: 7 жовтня 2013 Опубліковано: 7 жовтня 2013 рис, малосольная семга, шампанское (решил наплевать на условности и отравить свой организм алкоголем)
Workleo Опубліковано: 8 жовтня 2013 Опубліковано: 8 жовтня 2013 Гречка - мёд - тыквенные семечки. порция протыка :)
Jus Опубліковано: 8 жовтня 2013 Опубліковано: 8 жовтня 2013 бутерброды из ржаных хлебцов и твердого сыра ну и чай с лимоном (с) ))))
HusH Опубліковано: 8 жовтня 2013 Опубліковано: 8 жовтня 2013 А я куру съел печеную и немного риса и чай с лимоном)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз