yobilovus Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 я жЫрная шлюха... в цьому нема нічого постидного, хто на що вчився ...))) та й ти не один - я зараз топчу млинці з сиром з медом варенням і сметаною
Jus Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 Пасаны - вы окуенны ))) Чтобы не оффтоп: начинаю выходить с кето, 35 грамм овсянки + маленький бонусный сладкий батончик от Сани-Онихи Ну и курки грамм 200
Osindi Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 Пасаны - вы окуенны ))) Чтобы не оффтоп: начинаю выходить с кето, 35 грамм овсянки + маленький бонусный сладкий батончик от Сани-Онихи Ну и курки грамм 200 Какие предварительные результаты кето? Собственно главное - живот на сколько уменьшился?
Jus Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 Какие предварительные результаты кето? Собственно главное - живот на сколько уменьшился? ща краткое резюме в своей теме напишу, чтоб тут не оффтопить
Млд Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 Огромная тарелка пельмешек) Надеюсь хоть в этот раз они не отложатся в спасательный круг на том месте, где должна быть талия.
yobilovus Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 Огромная тарелка пельмешек) Надеюсь хоть в этот раз они не отложатся в спасательный круг на том месте, где должна быть талия. сьогодні точно ні - сбогодні зимове сонцестояння і можна їсти що хочеш
Млд Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 сьогодні точно ні - сбогодні зимове сонцестояння і можна їсти що хочеш Раз такая пруха, пойти что-ли всяких ништяков нахаваться?) Может и бухать можно?)
Jus Опубліковано: 22 грудня 2013 Опубліковано: 22 грудня 2013 Горбушки запеченой рубанул.. мммм... лепота! )
Osindi Опубліковано: 22 грудня 2013 Опубліковано: 22 грудня 2013 Не могу накушаться чет сегодня. Целый день ем. Уже 1 кг творога сейчас слопал с протыком для запаха и литр чая, а жор не пропадает.
Jus Опубліковано: 22 грудня 2013 Опубліковано: 22 грудня 2013 я вот пару дней с утра уже по чутку овсянки закидываю в топку помаленьку - так тоже на весь день жор развивает мама не горюй, приходится сдерживаться ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз