55Pavilion Опубліковано: 1 липня 2015 Опубліковано: 1 липня 2015 Неужто поштучно считаешь оливкии фасоль ? 200 творога не смутило?)
OlegRO Опубліковано: 1 липня 2015 Опубліковано: 1 липня 2015 Показать йогурт может она на молоке закваску йогурта пьёт, полезняшка ж :az:
OlegRO Опубліковано: 1 липня 2015 Опубліковано: 1 липня 2015 думаю, да я в Ашане беру пакетик 6,5 грн
karlito78 Опубліковано: 2 липня 2015 Опубліковано: 2 липня 2015 супермаркетов у нас нету. в наших магазинах даже творога нету. Творога, Карл! не выдерживает маг. творог конкуренции с местными бабками, район с\х. по аптеках гляну, спасибо, не подумал. люблю домашний йогурт. а всякие ряжанки-закваски хочется попробовать
stalker Опубліковано: 2 липня 2015 Опубліковано: 2 липня 2015 250 консерв фасоли 5 яиц целиком ( без шкарлупы ) 4 маленькие помидорки с растительным маслом и 500 кефира
OlegRO Опубліковано: 2 липня 2015 Опубліковано: 2 липня 2015 ( без шкарлупы ) лайтуешь) а я нахерачил почти выварку молодой картохи, грибы, кабачки, синенькие и зелень, залил кетчупом и приправой с глутаматом и не жу-жу неделю ))) только окорочка/яйца поджариваю к такому гарниру
my_fair_lady Опубліковано: 2 липня 2015 Опубліковано: 2 липня 2015 омг, я картошку наверное с месяц не ела))) а о существовании макарон уже и не помню
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз