my_fair_lady Опубліковано: 11 січня 2016 Опубліковано: 11 січня 2016 Личка,если не против? нивапрос, конечно)
Лео Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 а что это? Это популярный нынче вопрос :Koshechka_08: На фото куриный комок рулет
my_fair_lady Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 а что за кухонное устройство Филипс справа?)))
MrGreenZ Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 Я у мамы кулинар. Показать Похоже на мокрую растолченную бумагус клеем пва... Я с такой в детстве делал шарики)) Показать покупала в Ятрани на Шевченко Там вроде все кроме колбасы дороже, чем в супермаркетах.
Лео Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 а что за кухонное устройство Филипс справа?))) Тыц Похоже на мокрую растолченную бумагус клеем пва... Я с такой в детстве делал шарики)) Ну а хуле, в стране кризис. Бумагу с клеем жру )
MrGreenZ Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 Ну а хуле, в стране кризис. Бумагу с клеем жру ) Жируешь, клей не все позволить нычне могут :laugh1:
my_fair_lady Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 Там вроде все кроме колбасы дороже, чем в супермаркетах. еще один земляк?)))) дороже, но мне надо было недалеко от дома куда-то зайти маме хлеба купить)
MrGreenZ Опубліковано: 14 січня 2016 Опубліковано: 14 січня 2016 Показать еще один земляк?)))) Можно и так сказать:)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз