andreyyy Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 Дед,колись, что за "Цвіт гарбуза" ? У меня мама на даче тыкву выращивает. Шо там жарить-то ? Ссылку дай какую-нибудь
andreyyy Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 Пастерки -це різновид квасолі-дуже ніжні стручки, які не треба лущити-їх варять, смажать, жарять цілими!!! типа спаржи ?
Дід Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 Дед,колись, что за "Цвіт гарбуза" ? У меня мама на даче тыкву выращивает. Шо там жарить-то ? Ссылку дай какую-нибудь andreyyy, Та яка силка?Беруться суцвіття гарбуза, кабачка миються і в яйці засмажуються.Рецепт буде ввечері, бо то моя дружина таке "ваяє" :dc: Я його їсти не хотів, але коли скуштував-смакота...
andreyyy Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 Та ну, так описал, что не понятно. В омлет что ли цветок бросать ...
Дід Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 Знайшов, сир дружина не використовує... Flori di zucca fritti
Дід Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 типа спаржи ? andreyyy, Справжня спаржа-фу гидота, мені не подобається. Пастерки їх ще називають стручкова квасоля, іноді спаржева квасоля...
andreyyy Опубліковано: 24 липня 2017 Опубліковано: 24 липня 2017 Х.з. Мне гугл на "пастерки" выдает только Польский город. Но я думаю, что об одном и том же речь. Тоненькие стручки с маленькими фасолинами. Режешь и обжариваешь.
andreyyy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 Окрошка. 2 сливы, 2 персика. Дед, цветы просто в кляр и обжаривать ?
Дід Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 цветы просто в кляр и обжаривать ? andreyyy, Миєш квіти, трішки солиш їх, обмакуєш в муку, потім в взбите яйце і обжарюєш-смачного, можуть бути гіркими корінчики у квіток, але рідко-скоріше у перезрівших... пастерки andreyyy,
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз