andreyyy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 andreyyy, Миєш квіти, трішки солиш їх, обмакуєш в муку, потім в взбите яйце і обжарюєш-смачного, можуть бути гіркими корінчики у квіток, але рідко-скоріше у перезрівших... Поджарил. Еще не ел. Нагуливаю аппетит. Скоро сяду ужинать и буду пробовать.
andreyyy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 Да, вкусно получилось Все пробовали с опаской сначала, потом трескали за обе щеки. Щось я переїв трохи. Важко дихати
Дід Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 Да, вкусно получилось Все пробовали с опаской сначала, потом трескали за обе щеки. Щось я переїв трохи. Важко дихати andreyyy, Смачного,колего, ще пастерки попробуй-теж смачно, там їх жариш і змішуєш з пожареною цибулею та морквою і трішки в сметані притушити...
andreyyy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 andreyyy, Смачного,колего, ще пастерки попробуй-теж смачно, там їх жариш і змішуєш з пожареною цибулею та морквою і трішки в сметані притушити... да эти пастерки жена время от времени готовит. Просто мы их так не называем.
Cardopusher Опубліковано: 13 серпня 2017 Опубліковано: 13 серпня 2017 ууухххх шя кукурузки молоденькой наварю)) мммм...
andreyyy Опубліковано: 4 вересня 2017 Опубліковано: 4 вересня 2017 Обожаю вот такую булочку 9 хлебзавода. Показать Чиабатта называется. Специально прошу тетечку оставить пару штук, чтоб вечером купить. Обожаю жевать вместо хлеба с любой едой. Также самостоятельно с молоком, с кефиром. Сейчас с творогом и кофе съел.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз