inimak Опубліковано: 2 жовтня 2017 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Я ща к ужину сальца подрежу. :connie_pizza-1: Пошел я сухой обезжиренный творог чаем с сахарином запивать. :bite:
Дід Опубліковано: 2 жовтня 2017 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Пошел я сухой обезжиренный творог чаем с сахарином запивать. inimak, Коли на сцену? :dc:
inimak Опубліковано: 2 жовтня 2017 Опубліковано: 2 жовтня 2017 inimak, Коли на сцену? :dc: Весь мир театр, а люди в нем актеры. (С) Шекспир
OlegRO Опубліковано: 10 жовтня 2017 Опубліковано: 10 жовтня 2017 тот момент, когда пошла заливка на 90% запеченной картошки с сыром сметаной 10% жирности
Дагот Опубліковано: 10 жовтня 2017 Опубліковано: 10 жовтня 2017 Курагрудогриль нашпигованое чесноком. Наконец то начало получаться что то с грудки , что можно есть с удовольствием, а не давиться)
Axwell Опубліковано: 13 жовтня 2017 Опубліковано: 13 жовтня 2017 ну, такэ.. :ah: кокос бросай в уже перемолотое блюдо, так остаётся структура стружки, аппетитнее)
OlegRO Опубліковано: 13 жовтня 2017 Опубліковано: 13 жовтня 2017 стружка уже не разбивается, просто распределяется по массе сделал себе вчера квашеную капусту по новому рецепту, уже сожрал полбутыля)) афигенская!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз