Дід Опубліковано: 25 листопада 2017 Опубліковано: 25 листопада 2017 Кроль с макаронами Кофе с молоком andreyyy, Ти запиваєш кроля з макаронами кавою з молоком?Як жкт реагує? :dc:
andreyyy Опубліковано: 25 листопада 2017 Опубліковано: 25 листопада 2017 А что не так? Чего бы молоку с кролем ссориться?
my_fair_lady Опубліковано: 25 листопада 2017 Опубліковано: 25 листопада 2017 А Андрюха все деликатесами балуется, то кроль, то гусь. Вспомнилось: ей куропаток, рябчиков жуй..(с). П.С. Шутка, приятного аппетита ) там ананасы были вместо куропаток))) если ты о Маяковском ЗЫ. кстати, тоже кролика тушила сегодня в мультиварке. с морковкой. будет нам с собакой пир :connie_pizza-1:
my_fair_lady Опубліковано: 25 листопада 2017 Опубліковано: 25 листопада 2017 муж кролика не ест, увы) ему я отдельно запекла куроноги в медово-соевом соусе
andreyyy Опубліковано: 28 листопада 2017 Опубліковано: 28 листопада 2017 Борщ, сало, лучок, горбушка черного хлеба
andreyyy Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Приятного :connie_pizza-1: А у меня уже 2 завтрак. 200 гр творога+чиабатта
Дагот Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Завтрак спортсмена. Показать А компот? (С) Вижу там и аспиринку кардио) Да, глотая жменю табов утром и вечером на подсознании чувствуешь себя глубоко больным человеком) Я себя по крайней мере да) Жена бывает пальцем у виска крутит когда показаваю такой "завтрак"
Outlawif Опубліковано: 7 грудня 2017 Опубліковано: 7 грудня 2017 Жена только сочувственно спросила: водички дать запить? )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз