Дід Опубліковано: 7 травня 2018 Опубліковано: 7 травня 2018 Вот для сравнения мои жалкие 200 гр обезжиренного творога и 100 гр ряженки на ночь. inimak, Та будь-ласка, нехай смакує, я їм яйця, оливкову олію, соняшникову, тунець, сири голандські теж є в раціоні-всього по трішки, курятина, м'ясо і творог, риби багато-ще раз повторюю-я не на сцену готуюся-"кубіки" пресу для пляжу будуть в липні-серпні, калораж мій 2500-3000 ккал,іноді до 4000, але тренування 4-5 раз в тиждень і їзда на велосипеді та гра в настільний теніс "зжирають" все.Запливаю от солодкого та швидких вуглеводів-їх якраз зараз в моєму раціоні 0...
Каммерер Опубліковано: 7 травня 2018 Опубліковано: 7 травня 2018 inimak, Та будь-ласка, нехай смакує, я їм яйця, оливкову олію, соняшникову, тунець, сири голандські теж є в раціоні-всього по трішки, курятина, м'ясо і творог, риби багато-ще раз повторюю-я не на сцену готуюся-"кубіки" пресу для пляжу будуть в липні-серпні, калораж мій 2500-3000 ккал,іноді до 4000, але тренування 4-5 раз в тиждень і їзда на велосипеді та гра в настільний теніс "зжирають" все.Запливаю от солодкого та швидких вуглеводів-їх якраз зараз в моєму раціоні 0... ну как же 0. Макарошки вон)
Дід Опубліковано: 7 травня 2018 Опубліковано: 7 травня 2018 Макарошки вон) Каммерер, На мене негативно впливає цукор, солодощі, шоколад..."макарошки" ні...
OlegRO Опубліковано: 8 травня 2018 Опубліковано: 8 травня 2018 угадываем - а кто сегодня был на распродаже скумбрии в Ашане?))
Дагот Опубліковано: 8 травня 2018 Опубліковано: 8 травня 2018 Ты ее в духовке испек? Лук сырой или маринуешь как то?
OlegRO Опубліковано: 8 травня 2018 Опубліковано: 8 травня 2018 всё лень делать поэтому в микроволновке (с грилем) лук свежепорезанный, сырой, час как из АТБ )
Дагот Опубліковано: 8 травня 2018 Опубліковано: 8 травня 2018 всё лень делать поэтому в микроволновке (с грилем) Сильно воняет пока грилится? А то меня скоро с дома выгонят за то что заванюю всю кухню своим їдлом когда готовлю)
OlegRO Опубліковано: 8 травня 2018 Опубліковано: 8 травня 2018 ну так себе)) окно нараспашку конечно))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз