Пропионатычь Опубліковано: 4 жовтня 2018 Опубліковано: 4 жовтня 2018 Ты не фанат выпивки, но зорошую хреновуху рекомендую попробовать. Под салко с черным хлебчиком, да малосольный огурчик.
andreyyy Опубліковано: 4 жовтня 2018 Опубліковано: 4 жовтня 2018 будет возможность - попробую как-нибудь. Салко хочу на выходных сделать, кстати. Если время будет.
$l@ventiy Опубліковано: 5 жовтня 2018 Опубліковано: 5 жовтня 2018 а я ни разу и не пробоваля когдато напробовался, что 3 дня из Киева уехать не мог. родные в розыск уже собирались подавать)
Дагот Опубліковано: 5 жовтня 2018 Опубліковано: 5 жовтня 2018 Печенье в маршрутке подавили пришлось в творог бросить?)
Пропионатычь Опубліковано: 5 жовтня 2018 Опубліковано: 5 жовтня 2018 напробовался ооо да,это имеет место быть)) Особенно,когда компания душевная и закуска хорошая. подавили Я его спецом так давлю))
andreyyy Опубліковано: 5 жовтня 2018 Опубліковано: 5 жовтня 2018 так реально вкусней. Я вообще творог не люблю. Ем через силу. Вот недавно писал, что забыли купить творог и жена дала бутербродов. С плавленным сырком и варенкой. Я ей вечером сказал, что вкусно было очень. Не то что гребаный творог. На следующий день на работе разворачиваю тормозок - снова бутерброды О_о Оказывается, она подумала, что раз бутерброды вкусней, значит я хочу теперь на перекусон брать их ))
Дід Опубліковано: 5 жовтня 2018 Опубліковано: 5 жовтня 2018 Я вообще творог не люблю. Ем через силу. andreyyy, В нас на базарі з"явився новий вид сиру("творога")-адигейський, можу вточити за раз кг-дуже смачний, хоча ціна 120 грн за кг.На вигляд як звичайний сир однією грудкою... П.с. Теж не дуже полюбляю сир...
karlito78 Опубліковано: 5 жовтня 2018 Опубліковано: 5 жовтня 2018 Адигейський то не звичайний сир з кисляку, трохи складніша технологія. Але дуже і дуже, нейтральний смак, не давкий, мякий. Не гірше моцарели. В наших місцевих сироварів виходить кращий навіть, бо якість молока не дає зробити моцарелу без соди, а то вже не то пальто. То адигейський зараз мій сир вибору, відколи пармеджано, грано падано і моцарелу ді буфало слати з італії перестали(
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз