Jus Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 а, ну если для вас такой рацион "нормальный"...ну-ну. Для кого "для вас"? Для стронга-тяжеловеса весом в 130 кг? Да, думаю, что вполне нормальный )) А глядя на его форму и успехи в спорте - уже не думаю, а просто уверен Угу...еще и в мясе холестерин.... жуть-то какая... :skull:
Outlawif Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 50 грамм отравы Ты сегодня категоричен, радикален и язвителен, как никогда...
Outlawif Опубліковано: 3 листопада 2018 Опубліковано: 3 листопада 2018 Психанул, приготовил тазик оливье и миску фаршмака. Буду это все теперь есть.
andreyyy Опубліковано: 3 листопада 2018 Опубліковано: 3 листопада 2018 а кто киви для пищеварения жрет ?
$l@ventiy Опубліковано: 3 листопада 2018 Опубліковано: 3 листопада 2018 Я. При пережоре реально спасает
Каммерер Опубліковано: 3 листопада 2018 Опубліковано: 3 листопада 2018 Психанул, приготовил тазик оливье и миску фаршмака. Буду это все теперь есть. нет, что. Серьезно настоящего фаршмака? давай же фото, мне вот очень интересно
Пропионатычь Опубліковано: 3 листопада 2018 Опубліковано: 3 листопада 2018 Прочитал пост Кирилла и напряг жену фаршмак сделать.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз