Дагот Опубліковано: 18 листопада 2018 Опубліковано: 18 листопада 2018 Там еще рыбы у тебя с Красного моря грамм на 200))
Outlawif Опубліковано: 18 листопада 2018 Опубліковано: 18 листопада 2018 А я дораду запекал с соусом песто... Сожрали все с гостями, надо было зафоткать )
Jus Опубліковано: 18 листопада 2018 Опубліковано: 18 листопада 2018 Вот надо было вчера зафоткать... тоже тупанул)) жена запекала горбушу в сливках с зеленью-и-еще-чем-то-там, вышло и красиво и пиндецки вкусно! улетело как в тоннель)
Дід Опубліковано: 19 листопада 2018 Опубліковано: 19 листопада 2018 Вечеря:домашня курка-250 грам,вермішель-200 грам, бульйон курячий-200 грам, салат з помідорів чері(дачні), руккола(дачна), перець(дачний), перемелений кунжут та льон, олія оливкова та горіхова, груша та яблуко(дачні)... Показать
Пропионатычь Опубліковано: 19 листопада 2018 Опубліковано: 19 листопада 2018 У Деда всегда все так аппетитно выглядит,хоть в гости едь)))
andreyyy Опубліковано: 19 листопада 2018 Опубліковано: 19 листопада 2018 А меня пробило на супчик в пакетике. "Мивина". Ну именно Мивина не принципиально. Взял грибной супчик с гренками. Залил кипятком в чашку и запивал ужин вместо чая/компота. Очень вкусно. Куриный супчик я ненавижу. И так сплошная курица в рационе. Хотел купить либо харчо, либо борщик (когда-то давно был суперский борщик в пакетиках, либо грибной). В АТБ был только грибной из перечисленного.
Дід Опубліковано: 19 листопада 2018 Опубліковано: 19 листопада 2018 ,хоть в гости едь))) Пропионатычь, Велкам!!!
OlegRO Опубліковано: 20 листопада 2018 Опубліковано: 20 листопада 2018 а кто-то как тру-кочка готовится к тренировочке)))))))) :connie_pizza-1:
Orvex Опубліковано: 20 листопада 2018 Опубліковано: 20 листопада 2018 тру OlegRO, А что по екстремалу скажешь,сьедобный?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз