Дагот Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Стейк вроде пересушил. Но то привыкнуть нужно к грилю,потом норм пойдет
Orvex Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Вел дан)там сенсор толщины стоит и он каким то фигом определяет и пишет мне степень прожарки.В следующий раз медиум вел попробую.
Outlawif Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Это свинина, у нее нет степеней прожарки)
Дід Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Сніданок-гарбузяна пшоняна молочна каша з перемеленим чорним кунжутом та льоном, фініки...
andreyyy Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Сніданок-гарбузяна пшоняна молочна каша ты наказан ?
Дід Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 ты наказан ? andreyyy, А я зранку не можу в себе всунути іншу їжу-молочна каша "заходить" легко, харчуюся так вже років з 30...
andreyyy Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Я сегодня тоже плохо завтракал. Так спать хотел, плюс чувствовал себя неважнецки. Сижу, мычу, стону, кряхчу, жевать не охота. Не доел яичницу. Пришел на работу - кофе с 3 кусочками Наполеона. Сейчас будет творог с вареньем и кофе. Хотя есть не охота. Щас бы залпом винища стакан выпил и в люлю
Orvex Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Это свинина, у нее нет степеней прожарки) Я даже больше скажу,свинина не может называться стейком) Не было где вечером норм мяса взять поблизости на стейк.
Valery Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Щас бы залпом винища стакан выпил и в люлю А попиз..ть ? )))
Alexey@ Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Сам сделал. Вкуснее магазинной!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз