Дід Опубліковано: 31 січня 2019 Опубліковано: 31 січня 2019 Вже третій місяць вживаю скумбрію, яку сам готую.Рецепт простий як двері -заморожена скумбрія вичищається, ріжеться кусочками та заливається маринадом(вони різні і рецептів "стопитсот"). Скумбрія,чорний хліб, салат з квашеної капусти та потертого вареного буряка заправлений оливковою олією-смакота!!!
$l@ventiy Опубліковано: 1 лютого 2019 Опубліковано: 1 лютого 2019 300г бекона, 700г вереников с картохой и грибами, пицца "4 мяса" и кефирчик)
andreyyy Опубліковано: 1 лютого 2019 Опубліковано: 1 лютого 2019 ну да Кефир же 1% А там вдалеке сальцо копченое ?
$l@ventiy Опубліковано: 1 лютого 2019 Опубліковано: 1 лютого 2019 Кефир же 1% ))))) на жирность пох, выбираю чтоб посвежее был, хоть кефир хоть пиво)) А там вдалеке сальцо копченое ? ага, грудинка по кировоградски)) но я бекон называю) Тоже сушишься, я смотрю? )) не то слово))
Пропионатычь Опубліковано: 1 лютого 2019 Опубліковано: 1 лютого 2019 Ты аккуратно с этим делом. А то исхудаешь совсем на таком скудном питании)))
$l@ventiy Опубліковано: 2 лютого 2019 Опубліковано: 2 лютого 2019 Ты аккуратно с этим делом. А то исхудаешь совсем на таком скудном питании))) уже пох. ударился во все тяжкие)))
OlegRO Опубліковано: 2 лютого 2019 Опубліковано: 2 лютого 2019 очень долго готовил это блюдо, теперь в духовку )))))))))) :haha:
Дід Опубліковано: 3 лютого 2019 Опубліковано: 3 лютого 2019 очень долго готовил это блюдо, теперь в духовку OlegRO, А часником натерти чи посипати ?Забув?)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз