andreyyy Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 надо топтать)) я тогда по ходу тоже на сушке
Пропионатычь Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 Наелся пюрехи с селедкой и луком маринованным. Смакотааа.
Дід Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 З"їв протеїновий батончик-гидота :dc: Показать
Jus Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 а зачем ты их ешь? ну реально же гадость...
my_fair_lady Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 гм, одной мне вкусно протеиновые батончики?) ну я правда не такие покупаю, а или эти, или Текмар в Мегамаркете. или на айхербе заказываю.
Outlawif Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 Я чет разные пробовал, но удовольствия никакого ( Под чай еще можно сжевать.
Дід Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 а зачем ты их ешь? Jus, доїдаю, бо білковий день, завтра буду їсти пів відра вермішелі та рису (вуглеводне завантаженя)...
my_fair_lady Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 а я чуть ли не каждый день ем. ела б и больше, но они дороговатые))) если не есть магазинные сладости, то это вкуснейшая штука, как по мне) кроме них разве что кэробный шоколад у меня и пастила. даже магазинный черный шоколад не в почете уже. не хочется.
Jus Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 завтра буду їсти пів відра вермішелі та рису (вуглеводне завантаженя)... аа... да, да, помню такое ) пачку риса "очень аль денте" ел в течение дня, попервой даже "вставило" как от стакана водки ))) повело гм, одной мне вкусно протеиновые батончики не исключено) я вот от каких батончиков балдю, так это от Corny big Вот например такие вот их могу топтать не переставая
MaJ0r Опубліковано: 17 квітня 2019 Опубліковано: 17 квітня 2019 а я чуть ли не каждый день ем. ела б и больше my_fair_lady, а ты пробовала те, что у Деда на картинке? Они реально не очень.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз