Jus Опубліковано: 3 травня 2019 Опубліковано: 3 травня 2019 Картофанчик с куриной печеночкой... ммм...
Jus Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 Тут чо, кроме меня никто ничего не ест?! о___О
Дід Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 Тут чо, кроме меня никто ничего не ест?! Jus, Зараз їм все що не прибито до кухонного столу і...не поправляюся-хз, сьогодні і снікерс був тройний, пасок-"немеряно", салати-..уяти, мясо, голубці з сметаною-вени як випирали так і випирають...а маса завмерла на позначці-84,5 кг :dc:
Jus Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 не боись, это состояние после сушки довольно быстро проходит :zhet:
Kito Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 не совсем NOW , но вчера перед сном влупил этого красавца 1.3кг бургер + картоха ) если съедаешь за 45мин - бесплатно, если не съедаешь 500грн
Пропионатычь Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 О, "Суши / бургер", хорошая у них кухня.
Дід Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 + картоха Kito, Вираз обличчя свідчить про те що "картоха" вже знищена? :dc: п.с.Платив 500 "грівасей" чи встиг?
Kito Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 Платив 500 "грівасей" чи встиг? Дед, за 40 мин справился. Если честно было сложно потому что там много ОЧЕНЬ бекона я его не ем, мне рыгать сразу хочется от него и не очень вкусно ((( маленькие обычные у них хорошие
MaJ0r Опубліковано: 5 травня 2019 Опубліковано: 5 травня 2019 не совсем NOW , но вчера перед сном влупил этого красавца 1.3кг бургер + картоха ) если съедаешь за 45мин - бесплатно, если не съедаешь 500грн Kito, интересный челлендж, выглядит по силам )
Outlawif Опубліковано: 6 травня 2019 Опубліковано: 6 травня 2019 Только непонятно как его есть. Я бы повоевал с двухкилограммовым техасским стейком ) Но у нас таких челенжей нету.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз