Пропионатычь Опубліковано: 6 липня 2019 Опубліковано: 6 липня 2019 Кушай и ни в чем себе не отказывай))
Jus Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 Шобы не готовить на ночь глядя по бырику кусок кулича залил сгущенкой, в топку - и баиньки пора))
Jus Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 Один я тут ем, штоле?)) Блинки с вареньем и сгухой
Alexey@ Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 Блинки с вареньем и сгухой Jus, ты же вроде как на сушке? Или уже не?
Jus Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 Та сколько ж сушиться можно) мне ж не на подиум. Уже с месяц как набираю
rogazzo Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 Блинки с вареньем и сгухой и йа Пиво с воблой)) и йа и йа того же мнения!(с) 5л бланша с вечера пт по вечер сб увалил. И вот вечер вс близится и я не знаю....
Пропионатычь Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 День выдался ооочень интэрэсный. Пиво,мидии,шашлык и так по кругу. Друг пригласил немного мозги разгрузить от проблем.
Jus Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 Пиво,мидии,шашлык и так по кругу хороший "круг"! ))
Пропионатычь Опубліковано: 7 липня 2019 Опубліковано: 7 липня 2019 А шо там знать? Надо литрушечку в догонку,под тарань.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз