andreyyy Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 Творог с вареньем и соленым арахисом
Jus Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 о__О ну ты гурман! или варенье тоже соленое? :zhet:
andreyyy Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 сладкое. нормальное сочетание. гурман
Каммерер Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 вчерашний татарский перекус. Самса с говядиной и айран. С какими-то мошками, национальный рецепт наверное
Outlawif Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 Я пару раз пробовал пить айран. Оба раза не получилось.
Каммерер Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 надо признать, магазинский Тан-айран вздул меня как аэростат. И вкус и консистенция сильно отличаются от их самодельного. А этот очень приятный.
Ork Yason Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 Я ничего не хаваю, это я только обсуждаю. Я хаваю с 5ти вечера ) До этого голодный хожу. та ну... я люблю хавать и хавать любит миня
Faust Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 после этой фразы Кирилл сюда вряд ли зайдет до 17-00 ))
Jus Опубліковано: 9 серпня 2019 Опубліковано: 9 серпня 2019 Я пару раз пробовал пить айран. Оба раза не получилось аналогично... хоть я и довольно-таки всеядный - не могу это пить
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз